Nejprodávanější hudba - duben 2022

Sami
První album Kateřiny Marie Tiché je autorsky, interpretačně i produkčně pozoruhodným počinem.

Sami

386 Kč
Sedm zastavení s Gustavem Bromem
Ke zhruba dvěma tisícům titulů, jež počínaje rokem 1957 postupně natočil v brněnském rozhlase Orchestr Gustava Broma, se jako vzácná kolekce počítá celkem 18 kompozic Karla Velebného...

Sedm zastavení s Gustavem Bromem

269 Kč
So Happy It Hurts
O novém album Bryan říká: „Pandemie a lockdown mi pomohly si uvědomit pomíjivost věc jako je možnost sednout o auta a vyrazit na turné nebo jen na výlet. Titulní skladba „So Happy It Hurts“ je o svobodě, autonomii a spontánnosti.

So Happy It Hurts

647 Kč
Strážce klidu Vol. 1
Strážce klidu Vol. 1 je prvním sólovým albem Romana Holého. Představuje se na něm vůbec poprvé také jako (hlavní) zpěvák a textař.

Strážce klidu Vol. 1

764 Kč
The Gods We Can Touch
The Gods We Can Touch je třetí studiové album norské popové zpěvačky Aurory, které vydalo vydavatelství Decca Records a Glassnote Records. Albu předcházely čtyři singly: "Exist for Love", "Cure for Me", "Giving in to the Love" a "Heathens".

The Gods We Can Touch

305 Kč
Zeit / Single
Dlouho se o tom spekulovalo, ale až dnes to můžeme konečně potvrdit. Německá metalová kapela Rammstein vydala nové album s názvem Zeit. Na osmou desku se můžeme naladi díky stejnojmennému singlu, který vznikal ve studiu La Fabrique ve Francii.

Zeit / Single

620 Kč
Brothers in Arms
Dire Straits byla britská rocková skupina působící v letech 1977 až 1995, která vydala jedno z celosvětově nejprodávanějších alb 80. let.

Brothers in Arms

1 196 Kč
Francouzské šansony & Šlágry mrakodrapů
Slavné světové hity s českými překlady Jiřího Dědečka. Edit Piaf, Boris Vian, Barbara či Jaques Brel. Marilyn Monroe, Ella Fitzferald a Frank Sinatra.

Francouzské šansony & Šlágry mrakodrapů

450 Kč
Jedna nula
Úspěšné album Jedna nula také na vinylu s nečekaným překvapením!

Jedna nula

738 Kč
Ježiš Kristus nosí krátke nohavice
V roku 1992 vydala skupina Hex svoj prvý debutový album Ježiš Kristus nosí krátke nohavice. Znamenalo to výrazné oživenie slovenskej hudobnej scény, pretože Hex sa uviedol v osobitom štýle ovplyvnenom britskou indie hudbou 80. rokov.

Ježiš Kristus nosí krátke nohavice

521 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>