Nejprodávanější hudba - duben 2022

Kupředu plout
Radůza, SOČR a Anita Garibaldi – unikátní spojení, originální příběh a silné písně.

Kupředu plout

374 Kč
Later Years
(1x)
Box Later Years je kompletem posledních autorských alb Ivana Krale –Always (2014), Colors (2018) a Smile (2020), jehož vydání se už bohužel nedožil.

Later Years

575 Kč
RTJ4
Americké hiphopové duo tvoří rapper a producent El-P a rapper Killer Mike. „RTJ4“ je, jak už název napovídá, čtvrtým album skupiny, obsahuje 11 skladeb vcelkové délce 40 minut.

RTJ4

710 Kč
Uzdravením k zešílení
Vinylová verze titulu BAD BEEF HAT – Uzdravením k zešílení se pyšní barevnou deskou (colour vinyl) a limitovaným nákladem 300 ks.

Uzdravením k zešílení

499 Kč
Cellofolk
Pavel Čadek je brněnský písničkář hrající na violoncello a zakladatel nového hudebního žánru "cello-folk", což je podle něj tak trochu něco mezi Nohavicou a Apocalypticou. Jeho písně často obsahují jistou dávku ironie, ale i vážnosti.

Cellofolk

224 Kč
Diamonds / Deluxe
Legendární britský zpěvák, klavírista a hudební skladatel Elton John, jehož odkaz se vryl do hudebního, módního i zábavního průmyslu, vydává ultimátní kolekci svých největších hitů pod názvem Diamonds.

Diamonds / Deluxe

476 Kč
Never Boring
Never Boring je jedinečnou kolekcí, která se věnuje Freddieho sólové kariéře, jeho talentu, vášni a otisku, který zanechal ve světě popu, opery a umění obecně.

Never Boring

350 Kč
No.6 Collaborations Project
No. 6 Collaborations Project je čtvrté album anglického zpěváka a písničkáře Eda Sheerana. Jde o pokračování jeho staršího projektu, na kterém spolupracoval s nejrůznějšími hosty.

No.6 Collaborations Project

791 Kč
Visací zámek (Extended edition, 2019 remastered)
První, eponymní album Visacího zámku rozšířené o první studiové nahrávky skupiny a další bonusy ve dvojalbové remasterované podobě.

Visací zámek (Extended edition, 2019 remastered)

665 Kč
Apokalyptickej pták
V únoru 1976 odehráli The Plastic People Of The Universe osudový koncert své kariéry. Necelé čtyři týdny poté už byli všichni členové ve vazební věznici.

Apokalyptickej pták

225 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 65 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>