Nejprodávanější tituly - duben 2022
pro začínající čtenáře

Majda Čmuchalová: Kletba zhýčkaného pudla - 11%

Devítiletá Majda Čmuchalová a její kolegyně z detektivní kanceláře Holky čmuchalky o sobě rády prohlašují, že pro ně není žádná záhada příliš záhadná a žádný problém příliš zapeklitý.

pro začínající čtenáře

Majda Čmuchalová: Kletba zhýčkaného pudla

206 Kč
183 Kč
Modrý Poťouch - 11%
Poťouch bývá různě velký a různě barevný. Každý Poťouch má trumpetkové našeptávadlo, dva z pěti prstů na ruce výrazně delší, těm se říká popichovadla, a zbylé tři prsty jako přísavky.
Kniha je celobarevná a bohatě ilustrovaná.
pro začínající čtenáře

Modrý Poťouch

242 Kč
215 Kč
Terezka chce pejska - 11%
(1x)
Barevné slabiky usnadňující čtení. Typ písma vhodný pro začínající čtenáře a dyslektiky. V této jedinečné knize najdou děti zábavné příběhy holčičky Terezky, chameleona Leona a mnoha dalších hrdinů.
pro začínající čtenáře

Terezka chce pejska

224 Kč
199 Kč
Emil a detektivové - 11%
Emil Tischbein bydlí s maminkou v městečku Neustadtu, ale na prázdniny jede k babičce a sestřenici do Berlína.
pro začínající čtenáře

Emil a detektivové

242 Kč
215 Kč
Kouzelná třída v muzeu - 11%
Oblíbení hrdinové se vracejí! Taky jste si mysleli, že se nezbední prvňáci už nikdy s vílou Jasmínou nesetkají? Když žáci kouzelné třídy dostanou za odměnu prázdninovou vstupenku do muzea, kam se jen tak někdo nedostane...
pro začínající čtenáře

Kouzelná třída v muzeu

197 Kč
175 Kč
Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění - 11%
Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom na prázdninách je volným pokračováním velmi úspěšných a dětmi oblíbených knih Pejsek Tom a jak to začalo a Pejsek Tom a jeho trampoty.
pro začínající čtenáře

Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění

152 Kč
135 Kč
Jak postavit železnici - 11%
Až někdy pojedete vlakem, zkuste si představit krajinu před vznikem železnice. Všechny ty mosty, tunely a nádraží totiž působí dojmem, jako by tu byly odjakživa.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Jak postavit železnici

323 Kč
287 Kč
Obejmi mě, prosím - 4%
(1x)

Úplně nejlepší je, když můžeš někoho pořádně obejmout! Táta Medvěd s malým Medvídkem vyrážejí na pouť lesem, aby objali všechny jeho obyvatele.

pro začínající čtenáře

Obejmi mě, prosím

314 Kč
303 Kč
Sofie první - Pohádky z Nádhernie - 11%
Díky užitečným radám tří dobrých víl, kouzelnému amuletu, který umí v nouzi přivolat na pomoc princezny, a spoustě zvířecích kamarádů se Sofie rychle naučí, co znamená být součástí královské rodiny.
pro začínající čtenáře

Sofie první - Pohádky z Nádhernie

134 Kč
119 Kč
Lucka, nejmenší štěně - 11%

Nová knížka ze série příběhů štěňat a koťat od britské autorky Holly Webb Laurenina fenka Bella čeká štěňata. Lauren se nemůže dočkat, i když ví, že jakmile štěňata trochu odrostou, rozejdou se do nových domovů.

pro začínající čtenáře

Lucka, nejmenší štěně

178 Kč
158 Kč
Pejsek Tom a jak to začalo - 11%
V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá. Knížka je určena pro nejmenší čtenáře a čtenářky – předškoláky a začínající školáky.
pro začínající čtenáře

Pejsek Tom a jak to začalo

152 Kč
135 Kč
Učíme se číst s Josefem Ladou - 11%
Půvabné obrázky a kresby Josefa Lady podnítily už v mnoha generacích dětí lásku k českému jazyku a čtenářské dovednosti a rozhojňovaly i jejich slovní zásobu. Zkušená autorka uspořádala základní učivo podle podle známých i méně známých Ladových děl.
pro začínající čtenáře

Učíme se číst s Josefem Ladou

197 Kč
175 Kč
Ustrašené kotě - 11%

Nová knížka ze série příběhů štěňat a koťat od britské autorky Holly Webb.

Magda je odhodlaná vytvořit Zázvorce, roztomilému tříbarevnému kotěti, dokonalý domov. Tráví s ní spoustu času, hrají si spolu, mazlí se.

pro začínající čtenáře

Ustrašené kotě

178 Kč
158 Kč
Autíčko Karlík - 11%
Prvňák Ondra dostane od svého tatínka pro radost autíčko, o kterém nejdříve vůbec netuší, že to nebude autíčko jenom na hraní. Krátké kapitoly mohou děti číst jako samostatné minipříběhy, jistě se ale budou těšit na další děj a přitažlivé ilustrace.
pro začínající čtenáře

Autíčko Karlík

224 Kč
199 Kč
Až po uši v mechu - 11%
(1x)

Krásně ilustrovaný pohádkový příběh nás zavede doprostřed hlubokého lesa, kde žijí Bertík a Josefka. To jsou dva malí trnkové, kteří dohlížejí na to, aby v lese vše dobře fungovalo.

pro začínající čtenáře
Ukázky

Až po uši v mechu

221 Kč
197 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Prázdniny s dinosaury - 20%
Roztomilý interaktivní příběh, který vtáhne malého čtenáře přímo do děje. Honzík se sestřičkou Klárkou ho vezmou na prázdniny k babičce a dědečkovi. Společně s nimi zažije spoustu úplně obyčejných, ale i neobyčejných věcí.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Prázdniny s dinosaury

169 Kč
135 Kč
Školní strašidlo - 11%
Příběh je určen zejména začínajícím čtenářům (6–8 let), ale může se líbit i předškolákům – poslouží jim k seznámení se školním prostředím.
pro začínající čtenáře

Školní strašidlo

179 Kč
159 Kč
Záhada školní půdy - 11%
Alenka chodí do první třídy a moc touží zažít nějaké dobrodružství. Svěří se kamarádům ze třídy a nakonec vznikne pátrací parta. Ale kde vzít dobrodružství? Ve dne na nic nenarazili, a tak se rozhodli pro noční pozorování.
pro začínající čtenáře

Záhada školní půdy

179 Kč
159 Kč
Dobrodružství pavouka Čendy - 11%
(5x)
Další autorská kniha známého brněnského ilustrátora a výtvarníka Pavla Čecha.
Knížka vypráví o pavoučkovi Čendovi a dřevěné kukačce, kteří spolu žijí ve starém opuštěném domě, a o tom, co se stane, když do domu vnikne zloděj.
pro začínající čtenáře

Dobrodružství pavouka Čendy

288 Kč
256 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 62 položek
<< < 1 2 3 4 > >>