Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
ostatní

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 20%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti.
ostatní
Ukázky

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

279 Kč
223 Kč
Být sama sebou - 20%

Poznat svou hodnotu, najít vlastní cestu. Autobiografie Veroniky Vieweghové. Člověk může snadno ztratit kontakt s vlastní podstatou, a pokud žije se slavným partnerem, platí to dvojnásob. Veronika Vieweghová si touto zkušeností prošla, aby nakonec zjistila, že by nikdy neměla zapomínat na vlastní touhy a sny.

ostatní
Ukázky

Být sama sebou

249 Kč
199 Kč
Deník z Wu-chanu - 20%
(1x)
O městě Wu-Chan do začátku letošního roku slyšel jenom málokdo z nás. Dnes ho zná kvůli ohnisku světové pandemie koronaviru snad úplně každý. Co se ve Wu-Chanu dělo po prvních dnech uzavření města a jak lidé a státní aparát na tuto situaci reagovali, najdete v tomto deníku čínské spisovatelky...
ostatní
Ukázky

Deník z Wu-chanu

269 Kč
215 Kč
Najdu odvahu - 20%
(2x)
Herečka, moderátorka a běžkyně Lenka Vacvalová překonává na 770 km dlouhé trase po cestě hrdinů SNP náročný terén a sama sebe. Vypráví příběh o každodenních výzvách a hledání odvahy.
ostatní
Ukázky

Najdu odvahu

279 Kč
223 Kč
Poustevník - 20%

Výjimečný příběh posledního skutečného poustevníka V roce 1986 odjel dvacetiletý Christopher King do lesů Maine a skoro na třicet let zmizel z dosahu civilizace. Do kontaktu s jiným člověkem se nedostal ani jednou, dokud ho nezatkli za krádež jídla...

ostatní
Ukázky

Poustevník

209 Kč
167 Kč
Wim Hof. Ledový muž - 20%
(3x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
ostatní
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

258 Kč
206 Kč
Máme na vybranou - 20%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ostatní
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
239 Kč
Paměti přírodního léčitele - 20%
(2x)
Slavný léčitel vypráví poutavou formou svůj strhující životní příběh.
ostatní
Ukázky

Paměti přírodního léčitele

245 Kč
196 Kč
Očarovaná Havaj - 20%
Užijete si květinový tanec hula hula a další rozmanitosti snad nejkrásnější země světa. Aloha! Velikost souboru 51Mb.
ostatní
Ukázky

Očarovaná Havaj

248 Kč
198 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
ostatní
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Born to Run - Zrozeni k běhu - 20%
(3x)
Zrozeni k běhu – Born to Run je kniha plná fantastických postav, ohromujících sportovních výkonů, nadčasové vědy, a především inspirace.
ostatní
Ukázky

Born to Run - Zrozeni k běhu

279 Kč
223 Kč
Doznání rockera - 20%
(1x)
Rob Halford, legendární frontman Judas Priest, jedné z nejúspěšnějších heavymetalových kapel všech dob. Doznání rockera je také příběhem o tom, jak se během pěti desetiletí změnil hudební průmysl.
ostatní
Ukázky

Doznání rockera

339 Kč
271 Kč
Důvěrná zpráva o Karlu Hynku Máchovi - 20%
Otec české literatury faktu Miroslav Ivanov svým typickým poutavým způsobem popisuje největšího českého básníka Karla Hynka Máchu, autora Máje. Jaký byl Máchův život, jaký byl jako student, jako milenec i jaké byly jeho poslední dny.
ostatní
Ukázky

Důvěrná zpráva o Karlu Hynku Máchovi

209 Kč
167 Kč
Estetika ambiguity - 20%
Setrvávání v ambiguitě stojí v základu naší zkušenosti s uměleckými díly. Dvojznačnost je zakleta v žánru i v obsahu, v pohybu mezi filozofickým zkoumáním a uměleckou expresí, ...
ostatní
Ukázky

Estetika ambiguity

130 Kč
104 Kč
Kdo zradil Anne Frankovou? - 20%
Nevyřešená záhada, nebo přísně střežené tajemství?
ostatní
Ukázky

Kdo zradil Anne Frankovou?

269 Kč
215 Kč
Koruna:  pravdy a nepravdy - 20%
Netflix investoval do jedné sezóny "The Crown" 140 milionů eur, což je nejdražší investice v historii, která předčila i seriál Hra o trůny. Výsledkem toho je jeden z nejsledovanějších seriálů, jehož poslední řada přitáhla dokonce více diváků než samotná událost, kterou tato série zobrazuje. Čtvrtou sérii Koruny si pustilo přes 29 milionů diváků, tedy o 600 000 více, než sledovalo svatbu prince Charlese a princezny Diany.
ostatní
Ukázky

Koruna: pravdy a nepravdy

349 Kč
279 Kč
Rudolf Slánský - 20%
Generální tajemník Komunistické strany Československa, strůjce a zároveň jedna z nejproslulejších obětí represivního režimu KSČ. Politické osudy Rudolfa Slánského jsou nesmírně bohaté, kolem některých událostí však až dosud panovaly nejasnosti.
ostatní
Ukázky

Rudolf Slánský

319 Kč
255 Kč
Zraněný pastýř - 20%
První latinskoamerický papež v dějinách svou snahou vytvořit vstřícnější a pozornější církev, která by se lidským problémům věnovala s důrazem na Boží milosrdenství, vyvolal u některých lidí intenzivní strach, že se podřizuje modernímu světu...
ostatní
Ukázky

Zraněný pastýř

299 Kč
239 Kč
(Ne)pošli to dál - 20%
Radek Banga alias Gipsy působí na české hiphopové scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě. Kudy vedla jeho trnitá cesta ze zatuchlého žižkovského bytu až na proslulý festival v Glastonbury?
ostatní
Ukázky

(Ne)pošli to dál

249 Kč
199 Kč
Carmen – Skutečný život Hany Hegerové - 20%
První a jediný komplexní dokumentární román o největší česko-slovenské šansoniérce. Vznikl s jejím souhlasem, s podmínkou, že může být zveřejněn až po její smrti. Po celou kariéru se takovému odhalení vyhýbala. Důsledně si bránila své soukromí.
ostatní
Ukázky

Carmen – Skutečný život Hany Hegerové

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 292 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>