Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
humor

Žena filmového kritika - 20%
(2x)
Facebookové příspěvky Ženy filmového kritika, jejichž autorka za ně byla nominovaná na prestižní literární cenu Magnesia Litera (a přesto si přeje zůstat v anonymitě), jsou vtipným, ironickým i nekompromisně sebeironickým – a nezdráháme se napsat až allenovským – nahlédnutím do rodinného soužití…
humor
Ukázky

Žena filmového kritika

199 Kč
159 Kč
Poprask v sýrové uličce - 20%
(8x)
Robert Fulghum tak, jak ho známe a máme rádi. Je čím dál starší, moudřejší, ale smysl pro humor ani v nejmenším neztrácí.
humor
Ukázky

Poprask v sýrové uličce

168 Kč
134 Kč
Čaroprávnost - 20%
(1x)
3. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
humor
Ukázky

Čaroprávnost

149 Kč
119 Kč
Dalajlamova kočka - 20%
(11x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Dozvíme se v něm i to, jak by asi dalajlama reagoval, kdyby dostal jako dárek mrtvou myš. A také, proč zrovna kočičí oči nejlépe vidí lidské slabosti i krásu.
humor
Ukázky

Dalajlamova kočka

149 Kč
119 Kč
Babičku potrkal jelen - 20%
(5x)
Z několika desítek svých populárně vědeckých textů autor spolu s redaktorem Milošem Voráčem vybrali a sestavili knížku esejů, sloupků, komentářů i zamyšlení.
humor
Ukázky

Babičku potrkal jelen

150 Kč
120 Kč
Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče - 20%
(12x)
První díl literární podoby kultovního televizního sci-fi seriálu.
humor
Ukázky

Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče

98 Kč
78 Kč
Skútr ve městě - 20%
Koho nikdy nenapadlo, jaká by to byla pohoda projet městem na skútru a být v cíli včas, místo nervózního a nekonečného popojíždění v nekonečných kolonách aut. Pro ty, kteří to udělali a našli odvahu přesednout, je tato knížka určena především.
humor
Ukázky

Skútr ve městě

95 Kč
76 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2 - 20%
(12x)
Druhá část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
humor
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2

148 Kč
118 Kč
Strana štěstí
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
humor
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
Klobouk s oblohou - 20%
(3x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
humor
Ukázky

Klobouk s oblohou

119 Kč
95 Kč
Do Nepaměti - 20%
(1x)

Napínavý příběh z říše poztrácených vzpomínek od držitelů ceny Magnesia Litera Jasmína je úplně obyčejná holka, která třeba občas zapomene udělat úkol, občas si zase naopak vzpomene, že se jí do něčeho vážně nechce. A proč si taky věci pamatovat?

humor
Ukázky

Do Nepaměti

319 Kč
255 Kč
Já, hasička - 20%
(2x)

Z obyčejné holky superhrdinkou! „Haló, je tam někdo živý, nebo je to automat?“ se občas ozve ve sluchátku, ke kterému vede cesta vytočením tísňového čísla 112. Zajímalo vás někdy, jaké to je pracovat na tísňové lince? Věčná smolařka Linda vám to ukáže.

humor
Ukázky

Já, hasička

249 Kč
199 Kč
Partnerské přešlapy - 20%
Skutečné příběhy ze života partnerů aneb kniha o tom, jak se dá vše pokazit, zvlášť když jsou na to dva. Nečekejte žádnou slaďárnu, ale pořádnou dávku humoru a ironie.
humor
Ukázky

Partnerské přešlapy

179 Kč
143 Kč
Půlnoční jezdec - 20%
Již se zdálo, že je dílo jednoho z našich nejpopulárnějších humoristů zcela uzavřeno a čtenářům se do rukou budou dostávat jen další reedice oblíbených knih.
humor
Ukázky

Půlnoční jezdec

249 Kč
199 Kč
Z mého života, Ruský týden, atd. - 20%
František Ringo Čech po více než půl století plynule prochází všemi oblastmi umění. Píše nenapodobitelné písňové texty, knihy i divadelní hry, proslavil se jako nepřehlédnutelný malíř, zpívá a prosadil se i jako originální herec.
humor
Ukázky

Z mého života, Ruský týden, atd.

240 Kč
192 Kč
Ať žije babička! - 20%
(2x)

Bez vnoučat by byl náš dům uklizený, peněženka plná, ale srdce prázdné...  Kniha je oslavou všech skvělých babiček! Vtipným způsobem vás uvede do této krásné životní role a stane se vaším oblíbeným průvodcem v "babičkování".

humor
Ukázky

Ať žije babička!

279 Kč
223 Kč
Babičkou proti své vůli - 20%
(2x)
Humoristicky laděný román zachycuje příběh ženy, která se stala babičkou na svůj vkus příliš brzy. Mladší syn sotva odrostl a Daniela se chystala roztáhnout křídla, jež jí ovšem přistřihla dcera Tereza oznámením, že čeká dítě.
humor
Ukázky

Babičkou proti své vůli

209 Kč
167 Kč
BamaLama - 20%
Další úžasná sbírka krátkých textů, plných černého humoru, překvapivých point a bohatého jazyka, který vyžívá argot a nářečí, jimiž se proslavila jedna z nejvýznamnějších současných evropských autorek.
humor
Ukázky

BamaLama

169 Kč
135 Kč
Bambilion životů košišty Pusheen - 20%
(1x)
V této sbírce najdete Pusheen v jejích nejrozkošnějších podobách: od klasické šedé mourovaté, kterou znáte a milujete, až po její jednorožčí, dračí, mimozemská, dinosauří, či dokonce psí alter ega.
humor
Ukázky

Bambilion životů košišty Pusheen

189 Kč
151 Kč
Bethany a netvor - Pomsta je sladká - 20%

2. díl bláznivé série, ve které mají hlavní slovo černý humor a špetka mrazivého napětí. Potom, co se Bethany a Ebenezer zbavili netvora, mají před sebou jediný úkol: být DOBRÝMI lidmi a žít naprosto beznetvorsky. Rozhodnou se prodat předměty, které netvor za ty roky vyzvracel, a utržené peníze věnovat na dobročinný program.

humor
Ukázky

Bethany a netvor - Pomsta je sladká

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 118 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>