Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
sci-fi a fantasy

Stella z Kalvendie - 20%
Magický příběh provázený Stellou, která je jednoho dne nečekaně povolána zpět na planetu Kalvendie. Zaujme všechny snílky a milovníky fantasy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stella z Kalvendie

249 Kč
199 Kč
V zajetí videohry - 20%

Máte dostatek XP, abyste tuhle knížku dočetli? Full Blast je chystaná nová akční adventura a Erik s Jessem dostanou možnost ji vyzkoušet v testovací verzi. Jesse sice videohry moc nemusí, ale co má dělat, když ho Erik pořád láká, aby ji přišel vyzkoušet?

sci-fi a fantasy
Ukázky

V zajetí videohry

179 Kč
143 Kč
Ágnes ve skleněném městě - 20%

Lehce dystopický, avšak niterný příběh! Skleněným městem se šíří prázdnota, které si ale nikdo nevšímá. Snad jen Ágnes tuší, že něco není v pořádku. Jednoho dne se probudí na zvláštním místě, neví, jak se tam ocitla ani kým byla předtím.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Ágnes ve skleněném městě

199 Kč
159 Kč
Aurora plane - 20%

Bez boje se nevzdají... doufejme! Druhý díl série Aurora od autorů Illuminae. Začněme špatnými zprávami: prastaré zlo bylo probuzeno. Dobré zprávy? Jednotka 312 je připravena všechny spasit. Snad. Jen nejdřív musí vyřešit pár drobností.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Aurora plane

279 Kč
223 Kč
Bestie z Buckinghamského paláce - 20%
(1x)
Světově nejprodávanější autor dětských knih napsal své první fantasy! Odehrává se v Británii o sto let později, tedy v roce 2120.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Bestie z Buckinghamského paláce

248 Kč
198 Kč
Bethany a netvor - Pomsta je sladká - 20%

2. díl bláznivé série, ve které mají hlavní slovo černý humor a špetka mrazivého napětí. Potom, co se Bethany a Ebenezer zbavili netvora, mají před sebou jediný úkol: být DOBRÝMI lidmi a žít naprosto beznetvorsky. Rozhodnou se prodat předměty, které netvor za ty roky vyzvracel, a utržené peníze věnovat na dobročinný program.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Bethany a netvor - Pomsta je sladká

179 Kč
143 Kč
Bohové a monstra - 20%

Láska, která bude planout navěky! Třetí a závěrečný díl populární fantasy romance. Lou strávila celý svůj život na útěku. Poté co jí Morgane zasadila drtivý úder, přišel čas získat zpátky to, co jí patří. Ale tohle už není Lou, kterou její přátelé znali. Čarodějnice, která získala chasseurovo srdce.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Bohové a monstra

319 Kč
255 Kč
Cesta Argosanů - 20%

Prequel k oblíbené sérii Divotvůrce Ferius žije ze dne na den, krade, podvádí a hazarduje se svým životem. Zároveň je ochotna dát v sázku vše, jen aby se pomstila fanatickému mladému mágovi, který ji pronásleduje každou bdělou hodinu.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Cesta Argosanů

269 Kč
215 Kč
Čarodějnice - 20%
Dechberoucí příběh ze sedmnáctého století o ženské síle, čarodějnictví, zlobě, pomstě a poutech, která nás svazují...Potom, co byla Evey svědkem brutální vraždy své matky spáchané lovci čarodějnic, chce jediné – vystopovat vraha a pomstít se.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Čarodějnice

199 Kč
159 Kč
Dcera zimy - 20%
(2x)

Věčný život jako prokletí. Moderní fantasy, ve které ožívají slovanští bohové i bestie. Moranu a její sestru Vesnu černá magie navždy uvěznila ve světě živých. Před Moraninou krutostí se smrtelníci třesou, ale ona jen touží zachránit laskavou Vesnu, uvrženou do nekončícího koloběhu znovuzrození.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dcera zimy

209 Kč
167 Kč
Emy a Drak - 20%
(2x)

Co zmůže jedna malá holčička? No přece všechno! Nad Prahou se vznáší Drak. Celé město je v jeho moci a nikdo nedokáže být šťastný. Co by na tom mohla změnit jedna malá holčička? No přece všechno! Statečný totiž není ten, kdo se nebojí, ale ten, kdo dokáže svůj strach překonat.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Emy a Drak

249 Kč
199 Kč
Fialová - 20%
Píše se rok 2159. Téměř před sto lety se část lidí uložila ke spánku, aby přečkali ekologickou krizi, která na Zemi zavládla. Zařízení jménem Labyrint i během spánku jejich mozkovou aktivitu stimuluje tak, aby se dále vyvíjeli, a kdesi pod zemí tak vzniká úplně nový lidský druh.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Fialová

299 Kč
239 Kč
Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy - 20%
(2x)

I srdce z kamene se dá zlomit. Ilustrovaný doplňkový díl série Krutý princ. Než se z něj stal krutý princ nebo podlý král, byl jen obyčejným vílím dítětem se srdcem z kamene. Odhalte nová tajemství Cardana, záhadného krále Země víl Elfhame!

sci-fi a fantasy
Ukázky

Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy

249 Kč
199 Kč
Kouzelníkova mapa - 20%

Nové dobrodružství hrdinů z Hrabivého vrchu. Hedy a Spencer jsou opět v domě na Hrabivém vrchu, který patří jejich dědečkovi, bývalému kouzelníkovi. Náhodou se dozvědí o Fantastikáně, turnaji v magii, který se odehrává v tajemném podzemí, kde vládne spolek kouzelníků Eskamotáž.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Kouzelníkova mapa

209 Kč
167 Kč
Mechanická princezna - 20%
Nad londýnským Institutem se smráká. Mortmain připravuje útok na Lovce stínů: chce je zničit pomocí Pekelných strojů. Na dokončení svého plánu potřebuje už jen jedno: Tessu Grayovou...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mechanická princezna

319 Kč
255 Kč
Mechanický anděl - 20%
Šestnáctiletá Tessa Grayová se vydává na dlouhou zaoceánskou plavbu, aby ve viktoriánské Anglii našla bratra. V Londýně plném upírů, čarodějů a jiných nadpřirozených bytostí, ji čeká doslova hrůza...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mechanický anděl

319 Kč
255 Kč
Milosrdná vrána - 20%
Fie se připravuje na to, že se stane kapitánkou Vran: skupiny zabijáků a hrobníků, jimiž všichni jen opovrhují. Když přijde příkaz najít tělo šlechtice, cítí, že za svou práci konečně dostane pořádně zaplaceno. Jenže se ukáže, že korunní princ Jasimir svoji smrt nafingoval, čímž připravil Fie o peníze.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Milosrdná vrána

249 Kč
199 Kč
Mýtonoši - 20%
(3x)

Magie artušovských legend ožívá v urban fantasy hitu z americké univerzity! Šestnáctiletá Bree hledá po smrtelné autonehodě své matky únik před bolestí. Rezidenční program na Severokarolinské univerzitě vypadá jako skvělé útočiště...

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mýtonoši

279 Kč
223 Kč
Přiznání strážkyně - 20%

První díl severské urban fantasy série! Patnáctiletá Tilda je na první pohled obyčejná holka. Jenže kromě běžných každodenních starostí toho musí zvládat mnohem víc, než si kdo dokáže představit! Je strážkyně.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Přiznání strážkyně

249 Kč
199 Kč
Star Wars - Ahsoka - 20%
(2x)

Myslela si, že její válka je dobojována. Ale nový boj právě začíná… Ahsoka Tano, kdysi loajální Jedi a učednice Anakina Skywalkera, chtěla původně strávit zbytek života službou v řádu Jedi. Ale když byla krutě zrazena, opustila řád a vydala se vlastní cestou.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Wars - Ahsoka

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 101 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>