Nejprodávanější Kniha - duben 2022
naučné, obrazové

Kde si Píťa zchladí tlapky?
Objevujte přírodu s hajným Petrem a veverčákem Píťou! Veverčákovi Píťovi i hajnému Petrovi je strašlivé horko. Píťa proto vyrazí do lesa vypátrat, jak se osvěžit. Po cestě potká několik zvířátek a ta mu prozradí, kam se chodívají zchladit.
naučné, obrazové

Kde si Píťa zchladí tlapky?

188 Kč
Jak děti přicházejí na svět - 11%
Kniha Jak děti přicházejí na svět odpovídá na první otázky dítěte (nejen o sexu), a to moderně, pravdivě, jednoduše a s láskou. Pro děti ve věku 2-10 let (nejlépe 2-5 let). Zvídavé a chytré děti vědí o sexu do 6 let. Budou mezi nimi i ty Vaše?
naučné, obrazové

Jak děti přicházejí na svět

391 Kč
347 Kč
Hledej barvy! - Bublinky - 11%
Kohout spustí kokrhání ráno, raníčko, jen co začne vycházet sluníčko. Umíš si vybrat správnou barvu ze dvou a doplnit samolepky do obrázku? Velryba přátelská je přeci, to ví všichni – i mořští šneci.
naučné, obrazové

Hledej barvy! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
naučné, obrazové

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Kam patřím? - Bublinky - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat barvy.
naučné, obrazové

Kam patřím? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší - Čáry se samolepkami - 11%
Domaluj déšť - svislé čáry. Domaluj kytaristovi struny - vodorovné čáry. Domaluj ježkovi špičaté ostny - klikaté čáry. Domaluj sněhulákům břicha - kroužky. Dolep samolepky na správná místa...
naučné, obrazové

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

naučné, obrazové

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Hravý průvodce Prahou - 11%
(1x)
Hravý průvodce Prahou – to je 19 výletů, které vás zavedou na Pražský hrad, Kampu, Hradčany, Petřín, Vyšehrad nebo do židovského a Starého Města.
naučné, obrazové
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

332 Kč
295 Kč
Deskové hry. Procvičujeme L, R, Ř - 11%
Hrajeme si a procvičujeme výslovnost. Všechny čtyři herní plánky jsou vhodné pro malé děti, mají jednoduchá pravidla a jsou plné zábavy. První plánek knihy je věnován procvičování hlásky L. Následující dva plánky se věnují problematické hlásce R
naučné, obrazové

Deskové hry. Procvičujeme L, R, Ř

224 Kč
199 Kč
Do hlubin - 11%
Kniha, v níž děti za pomoci kapitána Záhady poznají tajemství a krásy podvodního světa, stejně jako úskalí jeho objevování.
naučné, obrazové

Do hlubin

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 107 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>