Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
dobrodružné

Ďábelská zubařka - 20%
(2x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

dobrodružné
Ukázky

Ďábelská zubařka

198 Kč
158 Kč
Pan Smraďoch - 20%
(2x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
dobrodružné
Ukázky

Pan Smraďoch

148 Kč
118 Kč
Malý miliardář - 20%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
dobrodružné
Ukázky

Malý miliardář

148 Kč
118 Kč
Příchozí - Kniha první - Pán snů - 20%
Marek, na první pohled nenápadný a nevýrazný kluk, má odmala vlastnost řídit své sny, kterou tají před svým okolím. Když cesta do jeho podvědomí rozšíří jeho vnímání i na pochody ve svém těle, získává tím zcela nové schopnosti.
dobrodružné
Ukázky

Příchozí - Kniha první - Pán snů

199 Kč
159 Kč
Sesterstvo a síla moci - 20%
(1x)

Kouzelná výprava do tajemné čtvrti v pátém dílu bestsellerové série Kouzelná kočka Fabiola tentokrát zavede Sesterstvo do tajemné čtvrti Zahrádky. Bývalá zahradnická osada je plná života a slouží jako útočiště mnoha druhům zvířat – i Fabiola sem ráda zajde na návštěvu.

dobrodružné
Ukázky

Sesterstvo a síla moci

209 Kč
167 Kč
Spící spravedlnost - 20%
Napínavé dobrodružství čtyř sourozenců ze Spícího města pokračuje! Jejich rodiče se sice probudili, ale děti teď trápí jiná starost – jak vypátrat a potrestat zločince, kteří dříve unesli nejmladšího Samuela. Spousta jiných dětí totiž neměla takové štěstí a jsou dále nezvěstné.
dobrodružné
Ukázky

Spící spravedlnost

249 Kč
199 Kč
V zajetí videohry - 20%

Máte dostatek XP, abyste tuhle knížku dočetli? Full Blast je chystaná nová akční adventura a Erik s Jessem dostanou možnost ji vyzkoušet v testovací verzi. Jesse sice videohry moc nemusí, ale co má dělat, když ho Erik pořád láká, aby ji přišel vyzkoušet?

dobrodružné
Ukázky

V zajetí videohry

179 Kč
143 Kč
Bethany a netvor - Pomsta je sladká - 20%

2. díl bláznivé série, ve které mají hlavní slovo černý humor a špetka mrazivého napětí. Potom, co se Bethany a Ebenezer zbavili netvora, mají před sebou jediný úkol: být DOBRÝMI lidmi a žít naprosto beznetvorsky. Rozhodnou se prodat předměty, které netvor za ty roky vyzvracel, a utržené peníze věnovat na dobročinný program.

dobrodružné
Ukázky

Bethany a netvor - Pomsta je sladká

179 Kč
143 Kč
Cesta Argosanů - 20%

Prequel k oblíbené sérii Divotvůrce Ferius žije ze dne na den, krade, podvádí a hazarduje se svým životem. Zároveň je ochotna dát v sázku vše, jen aby se pomstila fanatickému mladému mágovi, který ji pronásleduje každou bdělou hodinu.

dobrodružné
Ukázky

Cesta Argosanů

269 Kč
215 Kč
Mechanická princezna - 20%
Nad londýnským Institutem se smráká. Mortmain připravuje útok na Lovce stínů: chce je zničit pomocí Pekelných strojů. Na dokončení svého plánu potřebuje už jen jedno: Tessu Grayovou...
dobrodružné
Ukázky

Mechanická princezna

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 74 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>