Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
zdraví a výchova dětí

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 20%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

230 Kč
184 Kč
Červená je přece fajn - 20%
(1x)
Všichni vědí, co je menstruace. Každý měsíc ztratí žena trochu krve – asi tak obsah jednoho šálku espressa. Díky tomu se můžou rodit děti. A někdy při ní bolí břicho nebo panuje blbá nálada.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Červená je přece fajn

199 Kč
159 Kč
Jak přežít krizi v rodině - 20%
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku? Jak mám přinutit partnera, aby se ke mně vrátil? Jak vysoudit styk se synem či s dcerou?
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Jak přežít krizi v rodině

209 Kč
167 Kč
Jedineční lidé - 20%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
158 Kč
Mýty a fakta o autismu - 20%
Kniha přináší populárně-naučnou formou málo známá fakta o autismu, jejich nečekané souvislosti a nevyhýbá se ani hodně diskutovaným tématům. Není učebnicovým textem ani poradenskou příručkou.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Mýty a fakta o autismu

199 Kč
159 Kč
Psychologie učení - 20%
Fenomén učení hraje v životě všech lidí prvořadou roli – setkáváme se s ním od kolébky až do nejvyššího stáří.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Psychologie učení

297 Kč
238 Kč
Spermie v kelímku - 20%
(1x)

Každej zná nějakej pár, kterej se snaží o dítě a moc mu to nejde, no ne? To jako fakt nemůžu mít děti? Tak jsem se ptala sama sebe někdy kolem roku 2016. Mám si počítat plodný dny? Máme jít na reprodukční kliniku? Mám poslat svýho muže na vyšetření spermatu? Tohle všechno se mi honilo hlavou.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Spermie v kelímku

189 Kč
151 Kč
Zábavné čtení (nejen) pro dyslektiky - 20%
Čtení by mělo být příjemným prožitkem. Ne všichni ale dokáží s lehkostí „hltat“ jedno slovo za druhým. Naopak, aby z textu získali informace, musejí překonávat překážky. Kniha, kterou držíte v ruce, je určena dětem od 7 let; zejména těm, kteří mají problémy se čtením a s vnímáním obsahu čteného textu.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Zábavné čtení (nejen) pro dyslektiky

199 Kč
159 Kč
Dítě na vlastní pohon - 20%
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Dítě na vlastní pohon

279 Kč
223 Kč
L, R, Ř je brnkačka - 20%
Tato publikace je určena logopedům, speciálním pedagogům, učitelům mateřských škol, rodičům a především dětem, které se potýkají s dyslalií (patlavostí) hlásek LRŘ.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

L, R, Ř je brnkačka

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>