Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
zdraví a výchova dětí

Logopedie pro nejmenší - 20%
Mnozí z vás by mezi slova logopedie a nácvik správné výslovnosti dali rovnítko, a nebylo by to špatně. Logopedie se však nezabývá pouze artikulací, ale také celkovým rozvojem komunikačních dovedností. A ty je možné začít trénovat již v raném věku, ideálně nenásilným a hravým způsobem.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

149 Kč
119 Kč
Moje děti, tvoje děti, naše šťastná rodina - 20%
Ústřední pozornost knížky je věnovaná tzv. komponovaným rodinám (těm, které se poskládaly z částí rodin předchozích), je však o nás všech.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Moje děti, tvoje děti, naše šťastná rodina

212 Kč
170 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 20%
(1x)

Každé dítě je génius, jen potřebuje objevit své přirozené talenty. Od autora bestselleru Pozitivní leader. Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

279 Kč
223 Kč
Nadané dítě - 20%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Nadané dítě

271 Kč
217 Kč
Malované křížovky a osmisměrky pro prvňáky a druháky - 20%
Jak si procvičit abecedu a čtení? Nejlépe hrou! Luštění, hádání a malování je jedna velká hra, která zaplnila tuto vesele ilustrovanou knížku. Malí školáci v ní najdou patnáct rozmanitých kapitol plných křížovek, osmisměrek a obrázkového luštění.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Malované křížovky a osmisměrky pro prvňáky a druháky

203 Kč
162 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Speciální pedagogika

246 Kč
197 Kč
Hovory s porodní bábou - 20%
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hovory s porodní bábou

128 Kč
102 Kč
Slzy raného dětství - 20%
Tato kniha vám dodá potřebnou sebedůvěru a pomůže vám zůstat s dítětem i během náročnějších okamžiků v citovém spojení. Slzy raného dětství popisují nový způsob zacházení s dětským pláčem od okamžiku narození až do osmi let věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Slzy raného dětství

159 Kč
127 Kč
Žák s problémovým chováním - 20%
Problémové chování žáků patří ke každodenní realitě škol a školských zařízení. Nelze před ním zavírat oči ani očekávat, že odezní samo nebo že ho vyřeší někdo jiný.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Žák s problémovým chováním

99 Kč
79 Kč
Život s vysokou inteligencí - 20%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Život s vysokou inteligencí

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 71 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>