Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
křesťanství

Mezi duší a Duchem - 20%
(2x)
Enneagram je dynamická typologie osobnosti, která popisuje devět odlišných vzorců prožívání a jednání. Jde o komplexní model s mnoha rovinami, který lze použít nejen jako efektivní nástroj psychologie, ale také jako mapu překážek na cestě modlitby.
křesťanství
Ukázky

Mezi duší a Duchem

89 Kč
71 Kč
Pavel z Tarsu a jeho svět - 20%
Monografie je první původní českou prací, která se v takové hloubce a takovém rozsahu zabývá jednou z nejvýraznějších postav raného křesťanství Pavlem z Tarsu.
křesťanství
Ukázky

Pavel z Tarsu a jeho svět

260 Kč
208 Kč
Východní křesťanské církve - 20%
Křesťanství se z Jeruzaléma šířilo několika směry. Jedním z jeho nejvlivnějších center byl Řím, jenž se také stal sídlem papežů a zůstal jím i po přesídlení císaře do nově vzniklé a tehdy řecké Konstantinopole.
křesťanství
Ukázky

Východní křesťanské církve

210 Kč
168 Kč
Západ a jeho víra - 20%
Zamyšlení při příležitosti 500 let od zahájení reformace.
křesťanství
Ukázky

Západ a jeho víra

199 Kč
159 Kč
Katolický pohled na náboženskou pluralitu - 20%
Kniha nabízí úvod do teologické reflexe vztahu křesťanství k jiným náboženským tradicím v katolické perspektivě. Představuje dějiny tohoto vztahu a definuje teologický základ křesťanského přístupu k náboženské pluralitě.
křesťanství
Ukázky

Katolický pohled na náboženskou pluralitu

170 Kč
136 Kč
Dějiny křesťanství - 20%
(1x)
Autorem tohoto nového velkého úvodu do dějin křesťanství je jeden z předních světových teologů, tvůrce řady tematických příruček a sborníků, které se následně staly bestsellery.
křesťanství
Ukázky

Dějiny křesťanství

349 Kč
279 Kč
Pár kroků do křesťanství - 20%
Pár kroků do křesťanství je základní kurz určený původně pro druhý stupeň základní školy nebo pro mladší gymnazisty. Obsahuje několik kroků, kterými člověk může vstoupit do oblasti náboženství a později křesťanství.
křesťanství
Ukázky

Pár kroků do křesťanství

120 Kč
96 Kč
Teologie těla - 20%
Teologie těla je soubor promluv Jana Pavla II. přednesených během prvních pěti let jeho pontifikátu. Svatý Otec v nich postupně odhaluje ohromující vizi manželství a lidské lásky v Božím plánu.
křesťanství
Ukázky

Teologie těla

190 Kč
152 Kč
Vzor duchovního života (I.) - 20%
Setkání s autentickými texty kapucínského mystika. Jeho dopisy jsou fascinujícím a mnohdy také drsným svědectvím o nelehké duchovní cestě tohoto oblíbeného světce.
křesťanství
Ukázky

Vzor duchovního života (I.)

65 Kč
52 Kč
Náboženský život a barokní zbožnost v českých zemích - 20%
Víra, náboženství a zbožnost. V raně novověké společnosti prolínala tato témata každodenním životem příslušníků všech sociálních vrstev. Vydejte se s námi za poznáním a pochopením našich předků ze 17. a 18. století.
křesťanství
Ukázky

Náboženský život a barokní zbožnost v českých zemích

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>