Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2022
křesťanství

Boží trouba - 11%
Kniha obsahující více než 50 kázání, která Svatopluk Karásek pronesl na konci devadesátých let v pražském kostele U Salvátora.
křesťanství

Boží trouba

314 Kč
279 Kč
Ježíši, postarej se ty - 11%
Otec Dolindo byl vyhledávaný kazatel a nesmírně plodný duchovní spisovatel. Napsal mimo jiné u nás dobře známou Novénu odevzdanosti. Dolindo Ruotolo zemřel v roce 1970, jen dva roky po stigmatizovaném P. Piovi.
křesťanství

Ježíši, postarej se ty

296 Kč
263 Kč
Mystik z Libanonu - Svatý Šarbel Machlúf - 11%
Svatý Šarbel (1828–1898) je velký světec patřící k východní maronitské křesťanské církvi. Už během života jej spolubratři i lidé v okolí považovali za Božího muže, obdařeného mnohými charismaty; když zemřel, děly se u jeho hrobu zvláštní úkazy.
křesťanství

Mystik z Libanonu - Svatý Šarbel Machlúf

179 Kč
159 Kč
Mystika a erós - 11%
V dějinách náboženství můžeme vysledovat vždy dva proudy: jeden by rád dospěl k Bohu tím, že se zříká sexuality a pěstuje askezi a zdrženlivost; druhý zakouší Boha prostřednictvím sexuality a erótu. Obě cesty zřejmě odpovídají lidské zkušenosti.
křesťanství

Mystika a erós

223 Kč
198 Kč
Nevzdoruj svému štěstí - 11%
Co je to vzdor? Je to ten neurčitý pocit, když se vám nechce dělat něco, o čem víte, že je to pro vás dobré; je to sklon dělat něco, o čem neomylně víte, že to pro vás dobré není, a to všechno mezi tím.
křesťanství

Nevzdoruj svému štěstí

269 Kč
239 Kč
Pokorný plamének anglického národa - 11%
Monografie uvádí legendu o sv. Wilfridovi do historických souvislostí, zabývá se důvody vzniku textu, jeho datací i rozdílnými názory na osobnost autora. Podává přehled událostí Wilfridova života, o nichž máme zprávu z uvedené legendy.
křesťanství
Ukázky

Pokorný plamének anglického národa

403 Kč
358 Kč
Tajemství Vánoc
Tajemství Vánoc – existuje vůbec ještě? Příběh o Ježíšově narození zná přeci každý zpaměti. Timothy Keller nabízí nové čtení dobře známého vyprávění.
křesťanství
Ukázky

Tajemství Vánoc

179 Kč
Tertulián o křtu
Jedenáctý svazek edice Patristika předkládá čtenáři další text významného křesťanského spisovatele Tertuliána, tentokrát pojednávající o svátosti křtu.
křesťanství

Tertulián o křtu

140 Kč
Bůh má sex rád - 11%
Stanovisko církve k otázkám spojeným se sexem bylo v dějinách vždy jednoznačné: veškeré sexuální aktivity mimo manželství jsou hříšné. A tak své boje v této oblasti skrýváme.
křesťanství

Bůh má sex rád

206 Kč
183 Kč
Hurá! Jsou tu Velikonoce - 11%
Blíží se Velikonoce. Příroda se po zimě opět probouzí, rodí se mláďátka, děti barví vajíčka, pletou pomlázky a užívají si první sluníčko.
křesťanství

Hurá! Jsou tu Velikonoce

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>