Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
romantika

Kniha ztracených jmen - 20%
Spisovatelka Kristin Harmel se po úspěšných románech Počkej na mě v Paříži (2020) a Vinařova žena (2021) opět vydává do Francie, kde rozehrává romantický příběh o lidské odvaze na pozadí válečných událostí.
romantika
Ukázky

Kniha ztracených jmen

319 Kč
255 Kč
Nevinná třicítka - 20%
Ivy může pomoci jenom expert na jednu noc! Louis už před léty zjistil, že lidé se zamilovávají do těch nesprávných partnerů, a tak se rozhodl – nezamilovávat se. Ani do Ivy!
romantika
Ukázky

Nevinná třicítka

69 Kč
55 Kč
Pekárna plná života - 20%
(2x)
Pekárna plná života je pokračováním vřelého rodinného příběhu, odvíjejícího se v kulisách malebného městečka Halleholm, v němž se tradice a staré křivdy setkávají s moderní romancí a intrikami.
romantika
Ukázky

Pekárna plná života

339 Kč
271 Kč
Poslední slib - 20%
(3x)
Když Tara Richardsová ztratila matku, byla ještě dítě. O mnoho let později dostane dopis. Kdosi jí zanechal klíček k bankovní schránce, ve které najde něco, co vše změní.
romantika
Ukázky

Poslední slib

365 Kč
292 Kč
Příběh slunečnice - 20%
(1x)
Natálie i Eva touží po lásce. Obě mají podobné sny, ale každá z nich žije v jiném období a má jiné starosti. Zatímco Natálie se v nemocnici zotavuje ze zranění, která utrpěla při dopravní nehodě, v podání upovídané stařenky Hedviky, která s ní sdílí pokoj, ožívá příběh Evy.
romantika
Ukázky

Příběh slunečnice

249 Kč
199 Kč
Sandy - 20%
(1x)
Za každým úspěšným mužem stojí žena. Co se stane, když jste ženou, která stojí za celým týmem? Poslední kniha podle USA Today nejprodávanější série Vested Interest. Sandy Prestonová je již léta matkou, přítelkyní, důvěrnicí a vůdčí silou mužů v BAM.
romantika
Ukázky

Sandy

229 Kč
183 Kč
Dům v zátoce - 20%
(1x)
Lucy plní poslední přání své matky a vrací se do rodného města.
romantika
Ukázky

Dům v zátoce

382 Kč
306 Kč
Důvody pro manželství - 20%
(2x)
Stydlivá slečna Lenore vede poklidný život na venkově, svědomitě se stará o otce, organizuje večírky svých bratrů a nic jí ke štěstí neschází. Rozhodně netouží po manželství.
romantika
Ukázky

Důvody pro manželství

219 Kč
175 Kč
Kdo by si chtěl brát vévodu - 20%
(2x)
Marlowe Drake, vévoda z Thornstocku, zjišťuje, že ani po devíti letech nemůže zapomenout na polibek Olivie Norleyové ani na úklady, jež poté následovaly.
romantika
Ukázky

Kdo by si chtěl brát vévodu

249 Kč
199 Kč
Když tě zachrání Skot - 20%
(1x)
Čtivý a napínavý příběh z druhé poloviny 19. století o zdánlivě nespojitelných osudech anglické šlechtičny a skotského vystěhovalce. Oba hledají nový domov a bezpečí v Americe, ale oba se tam zároveň setkávají s tíhou i předsudky bývalé domoviny.
romantika
Ukázky

Když tě zachrání Skot

105 Kč
84 Kč
Lady a velitel - 20%
(1x)
Skotsko v roce 1707, kdy dochází ke sjednocení Anglického a Skotského království v Království Velké Británie v přitažlivém romantickém a historickém příběhu zkušené vypravěčky.
romantika
Ukázky

Lady a velitel

189 Kč
151 Kč
Nevhodná partie - 20%
Pohledný, švihácký dědic vévodství lord Roland Northbridge Wilde – pro přátele North – se po dvou letech vrací z války do Anglie, odkud odjel poté, co ho opustila snoubenka Diana Belgravová, a zjišťuje, že jeho pověst mezi lidmi je hodně pošramocená.
romantika
Ukázky

Nevhodná partie

105 Kč
84 Kč
Osudový dopis - 20%
(1x)
Milostný příběh od Vi Keeland a Penelope Ward, autorek bestsellerů podle New York Times, o riskování a překvapeních, které se s tím pojí. Můj milostný příběh začal dopisem.
romantika
Ukázky

Osudový dopis

249 Kč
199 Kč
Osudový návrat - 20%
Milostný příběh z prostředí vysoké anglické aristokracie v poslední čtvrtině 18. století.
romantika
Ukázky

Osudový návrat

179 Kč
143 Kč
Popelka v džínsech - 20%
Grayson už nemohl vydržet na pompézním plese, kterého se musel zúčastnit, aby učinil zadost jedné z mnoha společenských povinností. Dusil se a musel zkrátka pryč. Na chodbě do něj vrazila tajemná neznámá, až málem upadl.
romantika
Ukázky

Popelka v džínsech

69 Kč
55 Kč
Rowdy - 20%
Pátý ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romantika
Ukázky

Rowdy

189 Kč
151 Kč
Ve službě miliardáře - 20%
Jake potřeboval rozumnou, tichou a pracovitou hospodyni, jejíž nejlepší vlastností by bylo, kdyby o ní po většinu doby ani nevěděl, ani ji neviděl. Abby potřebovala práci. Být v šestadvaceti vdovou bez jakékoliv praxe, to se musí ženská otáčet!
romantika
Ukázky

Ve službě miliardáře

69 Kč
55 Kč
Z krve a popela - 20%
(6x)

První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí. Na ramenou jí teď leží budoucnost celého království, sama však neví, zda o to vůbec stojí.

romantika
Ukázky

Z krve a popela

319 Kč
255 Kč
Dívka se špatnou pověstí - 20%
Od první chvíle, kdy Dante Miu uviděl, věděl, že ji chce. A věděl, že ona chce jeho… A celé dva roky po ní marně toužil. Po Mie – manželce svého otce! Dva roky Mia předstírala, že pro ni Dante neexistuje.
romantika
Ukázky

Dívka se špatnou pověstí

69 Kč
55 Kč
Hledá se vévodkyně - 20%
(1x)
Oliver, vévoda z Theakstone, nutně potřebuje najít vhodnou manželku. Avšak skrývá tajemství, které leckterou ženu odradí – vychovává totiž svou nemanželskou dceru.
romantika
Ukázky

Hledá se vévodkyně

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 360 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>