Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
romantika

Hněv kejklíře - 20%
(1x)
„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však ničeho bát – jen toho, že vás připravíme o rozum.“ Killian Cornelii je okouzlující kejklíř a šejdíř bez srdce, jemuž se ženy vrhají k nohám. Saskia je však jiná.
romantika
Ukázky

Hněv kejklíře

279 Kč
223 Kč
Chybička v plánu - 20%
Vlastně už v okamžiku, kdy ten snědý muž, zahalený pouze do ručníku, vyšel z koupelny, Izzy věděla, že má problém!
romantika
Ukázky

Chybička v plánu

69 Kč
55 Kč
Ideální manželka - 20%
(1x)
Jack si musí najít manželku... Kde má však tu dokonalou ženu najít?
romantika
Ukázky

Ideální manželka

219 Kč
175 Kč
Jeden plus jedna - 20%
(1x)
Představte si, jak by mohl vypadat příšerný život: manžel vás opustil a rodině nepřispívá ani penny. Vašeho syna puberťáka šikanují a dcera, jež je matematický génius, má sice možnost nastoupit na prestižní školu pro nadané děti, ale vy si to zkrátka nemůžete dovolit.
romantika
Ukázky

Jeden plus jedna

279 Kč
223 Kč
Legenda o Ladě - 20%
(1x)

Dokáže smrt jen brát, nebo také dávat? Na den, kdy na ni se šťastným úsměvem Ilja zamával a pak se pod ním během chvilky prolomil led, Lada nikdy nezapomene. Vzal si ho vodjanoj, pán řeky, a ona teď cítí vinu.

romantika
Ukázky

Legenda o Ladě

209 Kč
167 Kč
Letní noci - 20%
(2x)
Všichni si myslí, že Charlee vede dokonalý život. S tanečními videi kraluje TikToku, míří za svým snem hrát v muzikálech, a navíc ji obsadili do hlavní role ve školním představení Pomády.
romantika
Ukázky

Letní noci

279 Kč
223 Kč
Musím si tě vzít - 20%
(1x)
„Carlo si tě za ženu nevezme… Vezmu si tě já.“ Olivia plánovala svatbu s Carlem, byť to nikdy nebylo o touze a citu, u oltáře ale skončila s jeho bratrem.
romantika
Ukázky

Musím si tě vzít

69 Kč
55 Kč
Slunečné dny a mořský vánek - 20%
Na trajektu směřujícím na ostrov Wight opouští Jodie svůj londýnský život, kariéru i manžela. Má v plánu uchýlit se načas na bratrův útulný hausbót Slunečné dny, kde doufá, že nalezne ticho a klid.
romantika
Ukázky

Slunečné dny a mořský vánek

339 Kč
271 Kč
Stalo se v New Yorku - 20%
1942, New York. Lily Rose si užívá perfektního života pod dozorem milujících rodičů a práce snů, kterou má ve vyhlášené secesní restauraci Valentino´s. V srdci ji to však táhne do bohémské sicilské komunity v Green Village, kde voní čerstvé cannoli svádějící k hříchu.
romantika
Ukázky

Stalo se v New Yorku

279 Kč
223 Kč
Těla nelžou - 20%
To, co Mia tvrdí, že udělal, aby se jí pomstil, není pravda! Takový bastardi Rocco přece není…! Ale Mia na to má důkazy! Rocco, muž, jehož milovala, ji falešně obvinil a zapudil.
romantika
Ukázky

Těla nelžou

69 Kč
55 Kč
Útěk do Toskánska - 20%
Poetický příběh ženy, která se propadá na dno, protože nedokáže na svět přivést dítě. Zdá se, že jediným řešením, jak se vyrovnat s neplodností, je útěk někam daleko. Nechává za sebou minulost a vydává se do Toskánska, kde se rozhodne utonout v moři Chianti.
romantika
Ukázky

Útěk do Toskánska

209 Kč
167 Kč
Život po tobě - 20%
(2x)
Kdybyste ztratili někoho, koho jste moc milovali, jak moc by to změnilo váš pohled na svět? V pokračování světového bestselleru Jojo Moyesové Než jsem tě poznala najdeme Louisu Clarkovou v přesně takové situaci.
romantika
Ukázky

Život po tobě

279 Kč
223 Kč
Čajovna v Tokiu - 20%
(8x)
Fiona je vášnivá fotografka a už dlouho se touží podívat do Japonska.
romantika
Ukázky

Čajovna v Tokiu

339 Kč
271 Kč
Dej mně mého syna! - 20%
Nechtěl být manželem Calypso, nechtěl se s ní milovat a nechtěl se stát otcem jejího dítěte! Jenže vším tím se Axios stal. A byl tomu rád!
romantika
Ukázky

Dej mně mého syna!

69 Kč
55 Kč
Halton - 20%
(1x)
Když se láska změní v nenávist – tehdy do hry vstupuji já. Jsem Halton Andrew Smithers, právník. Pro klienty a přátele Hal. Špinavé rozvody, otcové, kteří nechtějí platit alimenty, manželky na útěku a podvádějící partneři – tohle všechno já zvládám.
romantika
Ukázky

Halton

229 Kč
183 Kč
Jak se stát skotskou milenkou - 20%
(1x)
Čtivý, provokativní a tak trochu frivolní příběh příslušníků vyšší společnosti je plný flirtu a odvíjí se ve Skotsku na počátku 14. století.
romantika
Ukázky

Jak se stát skotskou milenkou

179 Kč
143 Kč
Klíč - 20%
(2x)
Při obhlídce opuštěné nemocnice pro duševně choré objeví Sarah kufr pacientky, která zde pobývala před padesáti lety.
romantika
Ukázky

Klíč

339 Kč
271 Kč
Na jedné vlně - 20%
(3x)
Bailey Rydellová zbožňuje filmy a už celé měsíce je zaláskovaná do vtipného filmového geeka, kterého zná jen přes internet pod jménem Alex.
romantika
Ukázky

Na jedné vlně

209 Kč
167 Kč
Nemilosrdný král - 20%
(3x)
New Orleans patří mně. Neznáte moje jméno, ale ovládám všechno, co vidíte – a taky všechno, co nevidíte. Můj vliv nezná hranic a mé požadavky jsou vždy splněny. Nemusel jsem půjčit peníze krachující rodinné palírně, ale těší mě, že je mám v hrsti.
romantika
Ukázky

Nemilosrdný král

229 Kč
183 Kč
Neodolatelný ničema - 20%
(2x)
Lady Daphne Swiftová vždy obdivovala své dva bratry, kteří hrdě sloužili koruně. Ona sama je možná žena, ale je odhodlaná dokázat, že dovede být stejně užitečná jako muži v její rodině. Dokonce zajde tak daleko, že se tajně vdá za špióna.
romantika
Ukázky

Neodolatelný ničema

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 360 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>