Nejprodávanější tituly - duben 2022
osobní rozvoj

Jak žít dobrý život - 11%
Představte si, že takhle sedíte se starším (moudřejším) rodinným přítelem třeba v kavárně u šálku silného espressa, a jak už to tak chodí, stěžujete si mezi řečí na X, Y, Z: pracovní, srdeční či rodinné problémy, zdravotní, finanční, psychické ...
osobní rozvoj

Jak žít dobrý život

260 Kč
231 Kč
Maminko, nekřič! - 11%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
osobní rozvoj

Maminko, nekřič!

269 Kč
239 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
osobní rozvoj
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Zen je ta největší lež všech dob - 11%
(2x)
Kniha Zen je ta největší lež všech dob přináší kratší úderné, často ostré a ironické výroky známého zenového mistra Kódó Sawakiho.
osobní rozvoj

Zen je ta největší lež všech dob

251 Kč
223 Kč
Zenová medicína pro mysl a tělo - 25%
(1x)
Tato kniha je sbírkou autorčiny 20leté zkušenosti bojovnice s rakovinou, 50leté zkušenosti lékařky a celoživotní moudrosti zenové léčitelky. Kniha ukazuje čtenářům, jak žít prostě a zdravě, a poslouží jim nejen při léčbě fyzických onemocnění.
osobní rozvoj
Ukázky

Zenová medicína pro mysl a tělo

198 Kč
148 Kč
Lidé lži - 11%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
osobní rozvoj

Lidé lži

314 Kč
279 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
osobní rozvoj
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Rádce pravého muže - 20%
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
osobní rozvoj
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
263 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
osobní rozvoj

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
osobní rozvoj

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 444 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 45 > >>