Nejprodávanější tituly - duben 2022
povídky

Někdy prostě prší - 11%
(3x)
Nové vydání výrazného debutu Michela Fabera. Stačilo mu psát si dvacet let do šuplíku, učit se řemeslo a nakonec se nechat svou ženou přesvědčit, že už by nemusel psát jen pro sebe.
povídky
Ukázky

Někdy prostě prší

313 Kč
278 Kč
Pátá čtvrtina - 11%
Deset u nás dosud nevydaných povídek (a bonus autorem vřazený za poznámky) z konce osmdesátých a začátku devadesátých let jsou opětovným důkazem Kingova vypravěčského umění a netradičních nápadů.
povídky

Pátá čtvrtina

315 Kč
280 Kč
Povídky z jedné a druhé kapsy - 11%
(1x)
Čapkovy povídky, které jsou někdy označovány za nejzdařilejší část jeho rozsáhlého a žánrově pestrého díla. Autor na každé stránce dokazuje, že je výborným vypravěčem, který umí mistrně smíchat detektivní zápletku, humor a jistou dávku mystiky.
povídky

Povídky z jedné a druhé kapsy

224 Kč
199 Kč
Rovnováha života - 20%
Hana Klímová je půvabná mladá žena, která se zamiluje do obdivuhodného muže. Připomíná to příběh upředený z mnoha odstínů fantazie, na nichž je založen úspěch nejedné pohádky.
povídky
Ukázky

Rovnováha života

199 Kč
159 Kč
Slavnosti sněženek - 11%
Povídkový soubor z pera jednoho z nejosobitějších českých spisovatelů, který se stal předlohou pro stejnojmenný kultovní film Jiřího Menzela z roku 1983.
povídky

Slavnosti sněženek

359 Kč
319 Kč
Tata a jeho syn - 11%
Kniha Tata a jeho syn, která vychází v druhém vydání je třetí sbírkou povídek, kterou tento česky píšící židovský autor v nakladatelství Sefer vydal. Jedná se o dílem autobiografické, dílem fabulované příběhy, které s humorem...
povídky
Ukázky

Tata a jeho syn

288 Kč
256 Kč
Četnické erfolgy - 11%
Kniha obsahuje rovnou kopu povídek popisujících případy vážné, veselé, ale i případy pro četníka samotného s tragickým koncem, které řešilo četnictvo na našem území v období monarchie, republiky a za okupace.
povídky

Četnické erfolgy

179 Kč
159 Kč
Do Noční strany - 11%
Na Noční straně je vždycky noc. Vždycky jsou tam tři hodiny po půlnoci a úsvit nikdy nepřijde. Lidé tam neustále přicházejí a odcházejí, přilákáni choutkami, které si nedovolí nahlas pojmenovat...
povídky

Do Noční strany

341 Kč
303 Kč
Kouř a zrcadla - 11%
(1x)
Ve vysoce imaginativní fantazii Neila Gaimana je možné všechno. Kouř a zrcadla omámí vaše smysly, dotkne se vás u srdce – a bude vás strašit ve snech.
povídky

Kouř a zrcadla

350 Kč
311 Kč
Soukromá tajemství - 11%
Anna by ani za nic své matce nepřiznala, že její manžel není, jemně řečeno, tak dokonalý muž jako byl její táta, jehož ale nikdy nepoznala, ovšem Lucie, ta nechce říct o otci svého doposud nenarozeného dítěte vůbec nic.
povídky

Soukromá tajemství

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 129 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>