Nejprodávanější tituly - duben 2022
cestování

Jakubův cestovní deník 3 - 11%
Po dvou pěších cestách z Mexika do Kanady se Jakub Čech v roce 2020 chystal na svou třetí dlouhou stezku v USA – Appalachian Trail. Jenže uskutečnění tohoto snu překazil příchod covidové pandemie.
cestování

Jakubův cestovní deník 3

269 Kč
239 Kč
Po zemi do Bangladéše - 11%
Cesta plná dobrodružství autostopem do Asie. V roce 2019 jsem vyrazila autostopem do Asie. Přes Rusko a Kazachstán jsem pokračovala do Číny, dál přes Thajsko, Laos, Myanmu do Indie a Bangladéše, v němž jsem navštívila největší uprchlický tábor na světě.
cestování

Po zemi do Bangladéše

314 Kč
279 Kč
S chutí po Česku - 11%
Přestože je Michaela Bugrisová velká světoběžnice, na své rodné Česko nikdy nedá dopustit.
cestování

S chutí po Česku

359 Kč
319 Kč
Šumava - 11%
(1x)
Naše edice Kapesních průvodců Šumavou vychází vstříc všem návštěvníkům Šumavy, kteří nechtějí ztrácet svůj čas hledáním stovek variant tras na mapách nebo na internetu. A chtějí se bez větších příprav vydat rovnou na výlet.
cestování

Šumava

225 Kč
200 Kč
Tajemné stezky - Beskydy - údolím řeky Ostravice - 11%
V našem již druhém povídání o Beskydech povedou naše kroky krajem kolem řeky Ostravice. Její voda byla víc než životadárná, dala totiž vzniknout i množství dílen, provozoven či manufaktur.
cestování

Tajemné stezky - Beskydy - údolím řeky Ostravice

269 Kč
239 Kč
Tajemné stezky - Po březích Orlické přehrady - 11%
Vydejte se spolu s badatelem a spisovatelem Vladimírem Šiškou do kraje kolem Orlické přehrady. Kdysi jej protínalo hluboké údolí s divokou Vltavou a rozeklanými skalami. Dnes je tu jezero dlouhé 68 kilometrů.
cestování

Tajemné stezky - Po březích Orlické přehrady

269 Kč
239 Kč
Tajemství závoje - 11%
(2x)

Nahlédněte pod pokličku jedné z nejtajemnějších zemí světa.

Mají v Saúdské Arábii Vánoce? Jak je to vlastně s muži v bílých nočních košilích a ručnících? Musítam být ženy stále zahalené? A bydlí ve stanech,nebo v mrakodrapech

cestování

Tajemství závoje

314 Kč
279 Kč
Tančící medvědi - 11%
(1x)
V další knize Witolda Szabłowského najdete nezvyklý příběh posledních bulharských medvědářů a jejich cvičených medvědů, kterým sundali řetězy a učí je žít volně, bez drilu. Autor nachází paralelu mezi osudem zvířat a vývojem postkomunistických zemí.
cestování

Tančící medvědi

313 Kč
278 Kč
To nejkrásnější z Česka: Hrady bez ohrady - 11%
Otevírací doba či omezení počtu návštěvníků? To nás na našich výletech až tolik netrápí. Možná právě „doba covidová“ nás přivede do míst, která by za normálních okolností unikala naší pozornosti.
cestování

To nejkrásnější z Česka: Hrady bez ohrady

359 Kč
319 Kč
Toulavá kamera 32 - 11%
(1x)

Další díl knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera s tipy na výlety po celé České republice. I během koronavirové pandemie se můžete vypravit do přírody pěšky či na kole a poznávat krásy naší země.

cestování

Toulavá kamera 32

296 Kč
263 Kč
Toulavá kamera 33 - 11%
Další díl knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera s tipy na výlety po celé České republice.
cestování

Toulavá kamera 33

296 Kč
263 Kč
Toulky po Evropě - 11%
Evropa – to je více než 50 států a plocha přes 10 milionů kilometrů čtverečních.
cestování

Toulky po Evropě

314 Kč
279 Kč
Výlety (nejen) s dětmi - 11%
Nepostradatelný pomocník na vaše cesty, nejen s dětmi. Stovky tipů, příběhů a zajímavostí z celé ČR od známé autorky Evy Obůrkové.
cestování
Ukázky

Výlety (nejen) s dětmi

538 Kč
478 Kč
Z Brna za sklenkou portského - 11%
(1x)
Životní cesta tuláka a písničkáře z Třebíče, který jde 3600 km pěšky z Brna do Porta. Zažije při tom nádherné chvíle i okamžiky hluboké samoty, krásnou přírodu i bahno periferie, setkání s lidmi, která naplní i ze kterých zamrazí.
cestování

Z Brna za sklenkou portského

296 Kč
263 Kč
Balkánský poloostrov - Lonely Planet - 11%
Balkánský poloostrov se svými neobyčejně bohatými dějinami, úžasnou kulturou a překrásnou přírodou patří k nejzajímavějším regionům v Evropě.
cestování

Balkánský poloostrov - Lonely Planet

629 Kč
559 Kč
Český ráj / turistická mapa KČT - 11%

Podrobná mapa v měřítku 1 : 50 000 (1 cm = 500 metrů) zobrazuje vedle základního obsahu (všechna sídla a jejich části, železnice, silnice, hlavní cesty, vrstevnice po 10 m, výškové kóty atd.) ...

cestování

Český ráj / turistická mapa KČT

152 Kč
135 Kč
Jací jsou? - Dánové - 11%
Chcete poznat dánskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Dánů. Dozvíte se, čím žijí, jak se baví a co je pro ně důležité.
cestování

Jací jsou? - Dánové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Španělé - 11%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
cestování

Jací jsou? - Španělé

134 Kč
119 Kč
Polsko - Inspirace na cesty - 11%
Nové vydání průvodce Polskem představuje nejatraktivnější lokality. Navštivte vybraná památná místa, královská města, městečka, hrady, poznejte místní přírodu a ochutnejte zdejší speciality. Vydejte se po stopách Chopina, Koperníka nebo Schindlera...
cestování

Polsko - Inspirace na cesty

233 Kč
207 Kč
Portugalsko - Lonely Planet - 11%
Středověké hrady, vesničky s dlážděnými uličkami, atraktivní města a zlaté pláže… Zážitky z návštěvy Portugalska mohou být velmi rozmanité. Dějiny, skvělé jídlo a idylická krajina jsou jenom začátek…
cestování

Portugalsko - Lonely Planet

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 208 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>