Nejprodávanější tituly - duben 2022
přírodní vědy

Jak vyložit svět - Objevování moderní vědy - 20%
Kniha Výklad světa je fascinující zprávou o tom, jak dějiny fyziky ovlivnily naše uvažování a vývoj lidstva.
přírodní vědy
Ukázky

Jak vyložit svět - Objevování moderní vědy

349 Kč
279 Kč
Jirka a modrý měsíc - 11%
Kdo by nechtěl zažít dobrodružství ve vesmíru! Cestovat na cizí planety, poznávat nové přátele, prostě užívat si ohromnou zábavu.
přírodní vědy

Jirka a modrý měsíc

359 Kč
319 Kč
Kniha ekologie - 11%
Další titul ze série přehledových oborových publikací představuje zasvěcený úvod do oboru ekologie a nepochybně osloví všechny, kteří se chtějí dozvědět víc o životním prostředí a ochraně přírody.
přírodní vědy

Kniha ekologie

611 Kč
543 Kč
Konec stárnutí - 11%
(3x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.
přírodní vědy

Konec stárnutí

431 Kč
383 Kč
Moje první kniha o teorii relativity - 11%
?Nikdy není příliš brzy ani pozdě zkoumat myšlenky géniů.
přírodní vědy

Moje první kniha o teorii relativity

224 Kč
199 Kč
Plasticus maritimus: invazivní druh - 11%
Když byla portugalská bioložka Ana Pego malá, nehrávala si na dvorku, ale skoro vždycky na pláži. Chodívala na procházky, pozorovala příliv a odliv a sbírala zkameněliny.
přírodní vědy
Ukázky

Plasticus maritimus: invazivní druh

243 Kč
216 Kč
Poznáte ptáky našich zahrad? - 11%
(1x)
Sýkoru koňadru, vrabce domácího a kosa černého zahlédnete na zahradě nejčastěji. Věděli jste ale, že se u krmítka ráda zastaví i sýkora babka? Anebo že budníčka menšího přilákáte, pokud na zahradě zasadíte vrbu?
přírodní vědy
Ukázky

Poznáte ptáky našich zahrad?

332 Kč
295 Kč
Velká zelená kniha - 11%
Kniha pro všechny mladé ekologické hrdiny - více než 80 her a aktivit, díky kterým si děti vyzkouší, co vědí o naší měnící se planetě.
přírodní vědy

Velká zelená kniha

242 Kč
215 Kč
O čem víme prd - 11%
(2x)
Proč má vesmír maximální povolenou rychlost? Co (nebo kdo) útočí na zemi malinkatými superrychlými částicemi? Co je temná hmota a proč si nás nevšímá?
přírodní vědy

O čem víme prd

449 Kč
399 Kč
Ptáci na naší zahradě - 11%
Milovníci ptáků se v této knize dozví spoustu zajímavostí ze světa svých oblíbenců. Čtyři roční období a v každém krátké články o dění v ptačím světě. Kdy ptáci začínají svůj den, čím se v tomto období živí, kde a z jakého materiálu staví hnízda...
přírodní vědy

Ptáci na naší zahradě

224 Kč
199 Kč
Velká kniha opeřené havěti - 11%
(1x)
Chceš vědět, proč jsou plameňáci růžoví, proč papuchalk podupává nohama nebo kolikrát za sekundu mávnou kolibříci křídly? To budeš koukat... V knize se skrývají nejen odpovědi na tyto otázky, ale i spousta další zábavy.
přírodní vědy

Velká kniha opeřené havěti

269 Kč
239 Kč
Život skoro bez odpadu - 11%
Je vůbec možné žít bez odpadu? Ano je! Tedy skoro.
přírodní vědy

Život skoro bez odpadu

359 Kč
319 Kč
Co je nového ve fyzice - 11%
Jak blízko jsou vědci teorii všeho? Co je to Higgsův boson a proč se o něm tolik mluví? Lákala vás vždy astrofyzika, ale neměli jste šanci jí porozumět?
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového ve fyzice

216 Kč
192 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
přírodní vědy

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Genialita ptáků - 11%
(2x)
Jak mohou ptáci vytušit, že se blíží bouře, o které my zatím nemáme sebemenší ponětí? Jak najdou cestu do tisíce kilometrů vzdálených míst, když tam nikdy nebyli? Jak dovedou přesně napodobit složité zpěvy desítek dalších druhů?
přírodní vědy
Ukázky

Genialita ptáků

448 Kč
398 Kč
Kosmos - 11%
Jaké těleso se po vesmíru pohybuje nejrychleji? Mají černé díry dno? Proč nejsou hvězdy rozloženy rovnoměrně? Dají se na noční obloze rozlišit planety a hvězdy? Proč se dezinfikují přístroje a vybavení, které poletí do vesmíru?
přírodní vědy

Kosmos

377 Kč
335 Kč
Moudrost lesa - 11%
(2x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
přírodní vědy
Ukázky

Moudrost lesa

332 Kč
295 Kč
Orientace v přírodě
Knížka je plná anekdot a příkladů z celé planety, z různých kontinentů a kultur, a přitom se informace dají dobře přenést i na českou krajinu. Dobrodružná cesta plná obdivu k malým i velkým zázrakům přírody právě začíná.
přírodní vědy

Orientace v přírodě

161 Kč
Realita není, čím se zdá - 11%
(1x)
Jedním z největších problémů moderní teoretické fyziky je kvantování gravitace, které se snaží propojit tři pilíře moderní fyziky: obecnou relativitu, kvantovou teorii a statistickou fyziku.
přírodní vědy

Realita není, čím se zdá

313 Kč
278 Kč
Tajná síť přírody - 11%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
přírodní vědy
Ukázky

Tajná síť přírody

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 262 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>