Nejprodávanější tituly - duben 2022
přírodní vědy

Opi - Ilustrovaný průvodce světem opic - 11%
Velká obrazová kniha opic! Rodinu opic, vědecky řečeno řád primátů, tvoří stovky zvláštních, všemi barvami hrajících druhů rozšířených po celém světě.
přírodní vědy
Ukázky

Opi - Ilustrovaný průvodce světem opic

404 Kč
359 Kč
Zrádná čísla - 11%
Nic nemůže být objektivnější než čísla a statistika. Nebo ne?
přírodní vědy

Zrádná čísla

314 Kč
279 Kč
Atlas ptáků České a Slovenské republiky - 3. aktualizované vydání - 11%
Nové vydání celobarevné příručky pro určování ptáků hnízdících nebo častěji zastižených na území obou republik zohledňuje aktuální stav naší avifauny. Na barevných tabulích je vyobrazeno přes 400 druhů ptáků.
přírodní vědy
Ukázky

Atlas ptáků České a Slovenské republiky - 3. aktualizované vydání

315 Kč
280 Kč
Dopisy astrofyzika - 11%
Vlivný americký astrofyzik zveřejňuje soukromou korespondenci se svými fanoušky z celého světa, kteří ho oslovili při hledání odpovědí na nejrozmanitější otázky (nejen) kosmologie.
přírodní vědy

Dopisy astrofyzika

332 Kč
295 Kč
Fenomén Vltavín - 20%
Vše co potřebujete vědět o vltavínech, které jsou typickým českým kamenem a zároveň světovou přírodní raritou. Kniha pro širokou veřejnost plná zajímavých informací a názorných barevných fotografií. Proč jsou tak vzácné a oblíbené?
přírodní vědy

Fenomén Vltavín

399 Kč
319 Kč
Hmyz - 11%
Tato knížka o hmyzu, bohatá na prostorové prvky a rozpohybované obrázky, bude bavit všechny, kdo jsou od přírody zvídaví.
přírodní vědy

Hmyz

314 Kč
279 Kč
Hvězdy, planety, magnety - 11%
„Hvězdy, planety, magnety“ volně navazují na sérii titulů „Jak vznikal svět“ a „Duchové vesmíru“. V knize naleznete ve třinácti příbězích poutavá svědectví o magnetických polích ve vesmíru.
přírodní vědy

Hvězdy, planety, magnety

270 Kč
240 Kč
Jirkův vesmírný lov pokladů - 11%
(1x)
Fantastická cesta vesmírem při hledání vesmírného pokladu je plná nejen neuvěřitelných dobrodružství Jirky a jeho kamarádů, ale i nejnovějších vědeckých poznatků o vesmíru a také úvah předních světových vědců.
přírodní vědy

Jirkův vesmírný lov pokladů

296 Kč
263 Kč
Návrat čmeláků - 11%
Stejně, jako další Goulsonova kniha Divočina v zahradě o přírodním zahradničení, je kniha Návrat čmeláků zásadním čtením pro každého, kdo má zahradu a není mu lhostejná naše planeta. Tato kniha zcela změní váš způsob nahlížení na čmeláky.
přírodní vědy
Ukázky

Návrat čmeláků

358 Kč
318 Kč
Pátrání po Schrödingerově kočce - 11%
(1x)
Může elektron procházet současně dvěma různými štěrbinami? Kvantová fyzika a skutečnost.
přírodní vědy

Pátrání po Schrödingerově kočce

359 Kč
319 Kč
Planeta hmyzu
Příroda nás ohromuje svou složitostí a hmyz tvoří významnou část těchto důmyslně vybudovaných systémů, v nichž my představujeme jen jeden druh z milionů.
přírodní vědy

Planeta hmyzu

232 Kč
Ptáci - 11%
Tento průvodce nabízí srozumitelný a vizuálně atraktivní vhled do světa ptáků. Kniha obsahuje 100 profilů středoevropských ptáků. Informace jsou velmi přehledně uspořádané – každému druhu je věnována samostatná stránka s přehledným popisem.
přírodní vědy
Ukázky

Ptáci

314 Kč
279 Kč
Rok včelaře - 11%
Dílo ocení všichni, kteří se chtějí o včelách a včelařích něco dozvědět, chtějí se naučit používat jejich produkty, žít se včelami v souladu a třeba pro ně i něco dobrého udělat. Mnoha tématy a zamyšleními se mohou inspirovat i samotní včelaři.
přírodní vědy

Rok včelaře

243 Kč
216 Kč
Stručné dějiny každého z nás - 11%
(1x)
Z této knihy se dozvíme, co všechno už dnes dokážeme vyčíst ze struktury lidských genomů. Jde o podstatu nás samých, o naše předky, o celý náš minulý vývoj a o naši budoucnost – vlastně především o tu.
přírodní vědy

Stručné dějiny každého z nás

430 Kč
382 Kč
Tělo: příručka pro uživatele - 11%
(1x)
Jsme mnohem složitější a záhadnější, než si dokážete představit.
přírodní vědy

Tělo: příručka pro uživatele

449 Kč
399 Kč
Tiché jaro - 11%
Jedna z nejvlivnějších knih dvacátého století, která odstartovala environmentální hnutí.
přírodní vědy

Tiché jaro

359 Kč
319 Kč
Vlk – Pes – Člověk - 11%
Uznávaný etolog Kurt Kotrschal nám ve své knize pomůže nejen lépe pochopit pradávné zaujetí vlkem, ale také nás naučí, jak správně přistupovat k našemu věrnému společníkovi – psovi.
přírodní vědy
Ukázky

Vlk – Pes – Člověk

358 Kč
318 Kč
Záhadné taje Sibiře - 11%
Nahlédněte do neuvěřitelných osudů odsouzenců k životu na zmrzlé Sibiři. Do vyhnanství sem byli posíláni poddaní nepohodlní carskému i stalinskému režimu, mezi nimiž se objevují spisovatelé jako Dostojevskij, Černyševskij, Sacharov, Solženicyn...
přírodní vědy

Záhadné taje Sibiře

359 Kč
319 Kč
Co je život ? - 11%
(1x)
V nejrůznějších formách život najdeme na souši i v oceánech, ve vzduchu i pod zemí, v termálních pramenech i na vrcholcích hor. O životě víme mnohé, ale řešení té nejdůležitější otázky nám nadále uniká.
přírodní vědy

Co je život ?

349 Kč
310 Kč
Cvičebnice anatomie pro studenty - 11%
Komplexní cvičebnice anatomie, v níž jsou cvičení a úkoly uspořádány do kapitol podle tělesných soustav. Každá kapitola obsahuje shrnutí dané oblasti, definice klíčových pojmů a celobarevné ilustrace s terminologií.
přírodní vědy
Ukázky

Cvičebnice anatomie pro studenty

711 Kč
632 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 262 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>