Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
medicína

Mediace v teorii a praxi - 20%
V posledním desetiletí došlo u nás ke zvýšení zájmu o mediaci, metodu řešení konfliktů, při níž neutrální kvalifikovaná osoba — mediátor — pomáhá účastníkům ve vzájemném dorozumívání a v nalezení přijatelného řešení.
medicína
Ukázky

Mediace v teorii a praxi

319 Kč
255 Kč
Sestry v nouzi - 20%
Publikace jako jediná mapuje oblasti, které syndrom vyhoření potencují: problematické vztahy v týmech, konflikty s nadřízenými, sexuální obtěžování, psychický tlak spojený s transformací zdravotnictví.
medicína
Ukázky

Sestry v nouzi

195 Kč
156 Kč
Testování v psychologii - 20%
Seznamte se spolu s námi se základními principy stále více populární teorie odpovědi na položku (Item Response Theory - IRT). Kniha popisuje výhody, které tato teorie poskytuje ve srovnání s klasickou testovou teorií, a probírá základní stavební kameny IR.
medicína
Ukázky

Testování v psychologii

220 Kč
176 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
medicína
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Periferní nervové blokády - 20%
Celobarevná publikace domácích autorů přináší komplexní a současně praktický přehled možností regionální anestezie periferních nervů s využitím kontroly zavádění pomocí nejmodernějších ultrazvukových přístrojů.
medicína
Ukázky

Periferní nervové blokády

807 Kč
646 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
medicína
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Základy lékařské fyziologie - 20%
Celobarevná učebnice fyziologie, která pro snadnější pochopení a zapamatování učiva obsahuje téměř 100 převážně barevných obrázků a 110 schémat a tabulek. Množství informací a jejich kvalitní zpracování činí z knihy základní učebnici.
medicína
Ukázky

Základy lékařské fyziologie

543 Kč
434 Kč
Hemodialyzační arteriovenózní přístupy - 20%
Dobře obrazovou dokumentací vybavená kniha (která na našem trhu dosud chyběla) je určena odborné veřejnosti, zejména specialistům z řad nefrologů, anesteziologů a chirurgů.
medicína
Ukázky

Hemodialyzační arteriovenózní přístupy

247 Kč
198 Kč
Malý atlas obvazových technik - 20%
Kniha přináší přehledné informace o pravidlech správného přikládání obvazů a o technikách a postupech při práci s různými druhy obvazů, sádrou, moderními syntetickými materiály a náplasťovými fixacemi.
medicína
Ukázky

Malý atlas obvazových technik

254 Kč
203 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
medicína
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Česko-anglický stomatologický slovník - 20%
Tento slovník logicky doplňuje svého anglicko-českého předchůdce. Tato moderní publikace poslouží při překladech českých odborných textů do angličtiny (metody, techniky, nástroje, materiály...), lze ji využít pro komunikaci mezi stomatologickým personálem.
medicína
Ukázky

Česko-anglický stomatologický slovník

251 Kč
201 Kč
Traumatologie orofaciální oblasti - 20%
Zcela přepracované, doplněné a aktualizované vydání této velmi úspěšné publikace, která je určena zejména jako učební text pro studující medicíny.
medicína
Ukázky

Traumatologie orofaciální oblasti

269 Kč
215 Kč
Současný výzkum psychoterapie - 20%
V souladu se současnými trendy zkoumání konkrétního přínosu psychoterapie autor představuje čtenáři metody objektivního posouzení její prospěšnosti a přibližuje různé nástroje pro zmapování výsledků jejího působení.
medicína
Ukázky

Současný výzkum psychoterapie

150 Kč
120 Kč
Fixní a snímatelná protetika - 20%
Knihu tvoří soubor kapitol z fixní a snímatelné protetiky, které upřesňují základní pracovní materiály a postupy. Je určena pro zubní lékaře i laboranty.
medicína
Ukázky

Fixní a snímatelná protetika

620 Kč
496 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 94 položek
<< < 1 .. 3 4 5