Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2022
česká

Ďáblův sluha - 11%
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.
česká

Ďáblův sluha

314 Kč
279 Kč
Povídky Oty Pavla - 11%
(1x)

Své oblíbené povídky od spisovatele Oty Pavla načetl Miroslav Donutil jako audioknihu. Po delší době se populární herec vrátil do nahrávacího studia k práci, kterou má a vždycky měl rád. Vybral si texty, které důvěrně zná a vrací se k nim často jako

česká

Povídky Oty Pavla

287 Kč
255 Kč
Prokletí brněnských řeholníků - 11%
Audio verze historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.
česká

Prokletí brněnských řeholníků

314 Kč
279 Kč
To - 11%
(3x)
Americké město Derry ve státě Maine má už od svého vzniku znepokojivé statistiky úmrtnosti, především co se týče dětí a dospívajících… Každých sedmadvacet let tu nastává období plné smrti, které často vyvrcholí katastrofou, tragédií nebo masakrem.
česká

To

969 Kč
862 Kč
Maigret a jeho mrtvý - 11%

Nový případ, který vůbec poprvé vychází jako audiokniha! Jednoho únorového dopoledne vyruší komisaře na stanici podivný telefonát. „Odpusťte, prosím… Mé jméno by vám nic neříkalo. Neznáte mě, ale znal jste mou ženu Ninu… Haló! Musím vám to všechn

česká

Maigret a jeho mrtvý

269 Kč
239 Kč
Na mušce lovce - 11%
Po mimořádném úspěchu českého vydání vzpomínek sovětského odstřelovačského esa Vasilije Zajceva přichází kniha, která nabízí podobně strhující pohled na boje na východní frontě.
česká

Na mušce lovce

305 Kč
271 Kč
Vyzvědačka - 11%
V Coelhově audioknize Vyzvědačka ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu. Mata Hari byla tanečnice, šokující a těšící publikum za první světové války, a stala se důvěrni
česká

Vyzvědačka

269 Kč
239 Kč
Želary / Jozova Hanule
Ucelený a vnitřně nápaditě propojený soubor osmi baladických a současně naturalistických próz, zasazených do období mezi světovými válkami. Čte Lenka Vlasáková.
česká

Želary / Jozova Hanule

179 Kč
Lubomír Martínek - 11%
Autor čte z knihy Muškátový oříšek, která vyšla v Edici Revolver Revue v roce 2012. Součástí CD je doprovodný text Viktora Šlajchrta
česká

Lubomír Martínek

179 Kč
159 Kč
Pavel Zajíček - 11%
Autor čte z nepublikovaného cyklu básní Individuace z roku 1972 a ze sbírky Chvění, obsahující texty z posledního dvacetiletí. Součástí CD je doprovodný text Martina Hyblera.
česká

Pavel Zajíček

179 Kč
159 Kč
Poslední aristokratka - 11%
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.
česká

Poslední aristokratka

242 Kč
215 Kč
Velký Gatsby - 11%
(2x)
V nezkracované, více než pětihodinové audioknize se role vypravěče Nicka Carrawaye výtečně zhostil Filip Čapka, herec pražského Švandova divadla a držitel ceny Thálie.
česká

Velký Gatsby

134 Kč
119 Kč
Zahradníkův rok - 11%
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...
česká

Zahradníkův rok

221 Kč
196 Kč
Vybraná společnost. Hvězdy vyprávějí - 11%
V roce 1992 se sešli ve studiu Národního divadla herci a akademický malíř. Vyprávěli si veselé historky ze života a jejich povídání bylo zaznamenáno a posléze sestříháno do cca jedné hodiny.
česká

Vybraná společnost. Hvězdy vyprávějí

179 Kč
159 Kč
Za barevným sklem - 6%
(1x)
Příběh dospívání výrazného umělce, zasazený do kouzelné atmosféry starých Dejvic a Hanspaulky. Čtou Ondřej Vetchý a Ivan Hlas.
S autorovou hudbou a písničkami (Pod oknem, Franceska, Všechno bude krásný, Miláčku, vrať se!) Režie Dimitrij Dudík.
česká

Za barevným sklem

198 Kč
186 Kč
Akt - 11%
(1x)
Akt - další nahrávky ze slavné ságy děl Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Na audioknize zazní nejen hlasy autorů, ale i mnohých dalších.
česká

Akt

104 Kč
93 Kč
Nejkrásnější české pohádky - 11%
Nejkrásnější české pohádky na třech CD.
česká

Nejkrásnější české pohádky

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 97 položek
<< < 1 .. 3 4 5