Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
zdraví a výchova dětí

Agresivita a kriminalita školní mládeže - 20%
Publikace odpovídá na otázky, které slýchá většina odborníků zabývajících se patologickým chováním dětí a mládeže: "Co se s dnešními dětmi děje, že jsou takové?".
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Agresivita a kriminalita školní mládeže

212 Kč
170 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 20%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Pohyb s říkadly pro nejmenší

212 Kč
170 Kč
Učitel - 20%
Autorky se zaměřily zejména na pedagogickou přípravu na profesi učitele. Důraz kladou na komunikativní dovednosti, mluvený projev, vyučovací jazyk a zásady správné výslovnosti.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Učitel

144 Kč
115 Kč
Dítě a mateřská škola - 20%
Nástup do mateřské školy je pro každé dítě jistě významným životním momentem. A nejen pro dítě, ale také pro jeho rodiče. Náhle se musí změnit celý rytmus rodiny a není to právě jednoduché období.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Dítě a mateřská škola

246 Kč
197 Kč
Léčba neplodnosti - 20%
Pro každý desátý pár je těhotenství přáním, které zůstává dlouhodobě nesplněno. Naštěstí moderní medicína již dokáže velké většině těchto párů pomoci.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Léčba neplodnosti

118 Kč
94 Kč
Péče o novorozence a kojence - 20%
Narození děťátka je pro celou rodinu radostnou událostí. Na druhé straně však s sebou přináší pro novopečenou maminku mnoho tušených, ale i naprosto nečekaných starostí a otázek - zejména v prvních dnech a týdnech po porodu. A právě proto je tu kniha MUDr
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Péče o novorozence a kojence

166 Kč
133 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Pojďte si hrát s námi - 20%
Publikace Pojďte si hrát s námi plynule navazuje na již vydanou knihu Hrátky z dětské zahrádky. Stejně jako předešlý titul je plná poezie pro děti, psané nejen pro čtení nebo naslouchání, ale i pro cvičení a hru.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Pojďte si hrát s námi

125 Kč
100 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 71 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>