Nejprodávanější tituly - duben 2022
česká

Kluby poezie - 11%
Periferní balada o přátelství.
česká

Kluby poezie

206 Kč
183 Kč
Konec punku v Helsinkách - 11%
(9x)
Román o popraskaných vztazích, neustávající touze a míjení, o světě, který se tak rychle proměňuje, že jsme mu už dávno přestali rozumět.
česká

Konec punku v Helsinkách

356 Kč
316 Kč
Kouzelná třída - 14%
Knížka Kouzelná třída vás zavede do světa na pomezí mezi fantazií a realitou, do školního prostředí, které je blízké zejména dětem na počátku školní docházky.
česká

Kouzelná třída

204 Kč
175 Kč
Mytologie zahrádkářské kolonie
(3x)

Kniha básníka Václava Vokolka je jedinečným svědectvím o zanikajícím světě pražských zahrádkářských kolonií a zároveň brilantní literární evokací tohoto specifického mikrosvěta. Knihu provází evokativní a vtahující fotografie Richarda Čermáka.

česká

Mytologie zahrádkářské kolonie

53 Kč
Národní soud nad zrádcem Karlem Sabinou
Fakta, vyšetřování, policejní a soudní protokoly, fotografie. Kniha se zabývá tzv. národním soudem z léta roku 1872, kdy byl spisovatel a libretista Prodané nevěsty Karel Sabina odhalen jako konfident pražského policejního ředitelství.
česká

Národní soud nad zrádcem Karlem Sabinou

62 Kč
Oddělej se, a zaplatím! - 11%
(1x)
Druhý román Libuše Burger nás zavádí do života odlišných společenských vrstev současné Británie.
česká

Oddělej se, a zaplatím!

225 Kč
200 Kč
Olomoucký bestiář
(1x)
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
česká
Ukázky

Olomoucký bestiář

199 Kč
Velká kniha anekdot - 11%
Co je vtipnější a zábavnější než dobrý vtip? Dva dobré vtipy. A co je ještě vtipnější a zábavnější než dva dobré vtipy? Nevíte? No přece... VELKÁ KNIHA ANEKDOT, která obsahuje více než 2000 těch nejlepších vtipů!
česká

Velká kniha anekdot

179 Kč
159 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
česká
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Hašiš v Domově bohů - 11%
Mimořádná, dosud nevydaná kniha fotografií a textů předčasně zesnulého fotografa a vydavatele české exilové literatury Bohumila "Boba" Krčila zachycuje život obyvatel v indickém Malém Himálaji, v končině místně známé jako Domov bohů.
česká

Hašiš v Domově bohů

405 Kč
360 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>