Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - duben 2022

Historické drama Volyňských Čechů
(1x)
Již bezmála jeden a půl století se odehrává nevšední příběh volyňských Čechů, příběh plný nadějí, dramatických zvratů, hrdinství i tragédií. Nalezneme v něm osudy lidí i vesnic, které na Volyni vlastníma rukama vybudovali a přivedli k rozkvětu.

Historické drama Volyňských Čechů

341 Kč
Jablko
(2x)
Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat.

Jablko

178 Kč
Kája Mařík 1
Úvodní tři knihy o legendárním školákovi ze zbožné venkovské rodiny žijící na počátku století v hájovně v brdských lesích. Humorné i napínavé příběhy malého Káji a jeho nejlepší kamarádky Zdeni Rédlové, které zachycují jejich rané dětství.

Kája Mařík 1

71 Kč
Klavírní škola pro začátečníky
(2x)
Klavírní škola pro začátečníky, určená pro nejširší okruh žáků, představuje neustále pevný bod mezi pedagogickou literaturou pro klavír.

Klavírní škola pro začátečníky

296 Kč
Král Špunt
(1x)
Komiks z tajemných moří.

Král Špunt

89 Kč
Lavondyss
Pokračování slavného fantasy románu Les mytág. Ve středu zbývající části původního lesa leží – Lavondyss – nepřípustný svět, nepopsatelné království, místo divů a hrůzy, smrti i znovuzrození, obydlené fantastickými bytostmi.....

Lavondyss

358 Kč
Marně hledám slov
(2x)

Vtipná fraška, v níž si autor utahuje z celého nakladatelského průmyslu: nakladatelů, kteří hledí jen na zisk, porotců, kteří účastí na ceně sledují vlastní cíle a knihy ani nečtou, ambiciózních autorů, pro něž je získání ceny věcí přežití.

Ukázky

Marně hledám slov

220 Kč
Norsko v noci
Norsko v noci, pozoruhodný debut s nezapomenutelným hlavním hrdinou, vypráví o posledním dobrodružství muže, který se stále ještě snaží vyrovnat s tragédiemi, které mu život přinesl.

Norsko v noci

332 Kč
Ohnivé znamení
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.

Ohnivé znamení

403 Kč
Opevněné kostely II.
Druhý díl, který máte nyní v rukou, pojednává o opevněných kostelech v oblastech Vysočiny, Pardubického, Jihomoravského, Moravskoslezského, Olomouckého a Zlínského kraje.

Opevněné kostely II.

72 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>