Nejprodávanější Kniha - duben 2022
medicína

Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína

Migréna

377 Kč
354 Kč
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda - 6%
(1x)
Jedna z nejužívanějších učebnic psychologie na světě podává ucelený přehled nejdůležitějších psychologických poznatků a nových výsledků výzkumů, přičemž kombinuje vědecký přístup se srozumitelným jazykem.
medicína

Psychologie Atkinsonové a Hilgarda

2 124 Kč
1 999 Kč
Jak překonat hazard - 11%
Kniha pojednává o problémech působených hazardem. Postupně se zabývá diagnostikou, krátkou intervencí, léčbou i prevencí hazardního hráčství.
medicína

Jak překonat hazard

230 Kč
204 Kč
Metodologie předklinického a klinického výzkumu - 11%
Kniha poskytuje souhrnný, ucelený a přehledný materiál a je určena všem, kteří o výzkumu uvažují, ale i těm, kteří ve výzkumu pracují. Prvním může ušetřit řadu omylů a počátečních neúspěchů, druhým pomůže rozšířit obzory i o metody.
medicína

Metodologie předklinického a klinického výzkumu

621 Kč
552 Kč
Zázračná otázka - 11%
Předkládaná práce je poslední knihou, na níž se autorsky podílel Steve de Shazer, tvůrce krátké terapie zaměřené na řešení. Knihu ocení psychoterapeuti, poradenští pracovníci, koučové, manažeři, lidé usilující o seberozvoj a studenti psychologie.
medicína

Zázračná otázka

314 Kč
279 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
medicína

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Funkční anatomie - 11%
Publikace je koncipována jako moderní základní interdisciplinární morfologický text určený pro široký okruh studentů několika fakult a dalších škol.
medicína

Funkční anatomie

764 Kč
679 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Rodinné konstelace - 11%
Metoda rodinných konstelací přináší více psychické pohody a energie do života. Vznikla v Německu a je již dnes mezinárodně uznávána. V rámci rodinných konstelací se hledá řád, v němž láska může bez překážky proudit.
medicína

Rodinné konstelace

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 89 položek
<< < 1 .. 7 8 9