Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2022

Noc
(3x)
Během vyšetřování vraždy na ropné plošině narazí norská inspektorka Kirsten Nigaardová na sérii fotografií.

Noc

314 Kč
Pozitivní leader
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu?

Pozitivní leader

269 Kč
T. G. Masaryk na rozhlasových vlnách
Archiv Českého rozhlasu disponuje nemnoha snímky s hlasem T. G. Masaryka, ale dochované záběry mají svou neocenitelnou hodnotu.

T. G. Masaryk na rozhlasových vlnách

224 Kč
Boss Babiš
(6x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.

Boss Babiš

269 Kč
Ďáblův sluha
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.

Ďáblův sluha

314 Kč
Povídky Oty Pavla - 11%
(1x)

Své oblíbené povídky od spisovatele Oty Pavla načetl Miroslav Donutil jako audioknihu. Po delší době se populární herec vrátil do nahrávacího studia k práci, kterou má a vždycky měl rád. Vybral si texty, které důvěrně zná a vrací se k nim často jako

Povídky Oty Pavla

287 Kč
255 Kč
Prokletí brněnských řeholníků
Audio verze historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.

Prokletí brněnských řeholníků

314 Kč
To
(3x)
Americké město Derry ve státě Maine má už od svého vzniku znepokojivé statistiky úmrtnosti, především co se týče dětí a dospívajících… Každých sedmadvacet let tu nastává období plné smrti, které často vyvrcholí katastrofou, tragédií nebo masakrem.

To

969 Kč
Veronika se rozhodla zemřít
(8x)
Příběh světoznámého brazilského autora o mladé Veronice, která až v sanatoriu pro duševně choré začne bojovat o svůj život.

Veronika se rozhodla zemřít

314 Kč
Maigret a jeho mrtvý - 11%

Nový případ, který vůbec poprvé vychází jako audiokniha! Jednoho únorového dopoledne vyruší komisaře na stanici podivný telefonát. „Odpusťte, prosím… Mé jméno by vám nic neříkalo. Neznáte mě, ale znal jste mou ženu Ninu… Haló! Musím vám to všechn

Maigret a jeho mrtvý

269 Kč
239 Kč
Na mušce lovce
Po mimořádném úspěchu českého vydání vzpomínek sovětského odstřelovačského esa Vasilije Zajceva přichází kniha, která nabízí podobně strhující pohled na boje na východní frontě.

Na mušce lovce

305 Kč
Vyzvědačka
V Coelhově audioknize Vyzvědačka ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu. Mata Hari byla tanečnice, šokující a těšící publikum za první světové války, a stala se důvěrni

Vyzvědačka

269 Kč
Želary / Jozova Hanule
Ucelený a vnitřně nápaditě propojený soubor osmi baladických a současně naturalistických próz, zasazených do období mezi světovými válkami. Čte Lenka Vlasáková.

Želary / Jozova Hanule

179 Kč
Dědečku, ještě vyprávěj - 11%
Knížka Dědečku, ještě vyprávěj je určena dětem od tří let, vypráví o světě etikety pohledem malého děvčátka a jejího trpělivého a laskavého dědečka.

Dědečku, ještě vyprávěj

179 Kč
159 Kč
Lubomír Martínek
Autor čte z knihy Muškátový oříšek, která vyšla v Edici Revolver Revue v roce 2012. Součástí CD je doprovodný text Viktora Šlajchrta

Lubomír Martínek

179 Kč
Pavel Zajíček
Autor čte z nepublikovaného cyklu básní Individuace z roku 1972 a ze sbírky Chvění, obsahující texty z posledního dvacetiletí. Součástí CD je doprovodný text Martina Hyblera.

Pavel Zajíček

179 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Magický prazdroj

Zrodil se mág tak mocný, že proti němu jsou ostatní mágové jen varietní hudlaři, a sama jeho existence přivede Zěmeplochu na pokraj panmagické války.

Magický prazdroj

449 Kč
Velký Gatsby
(2x)
V nezkracované, více než pětihodinové audioknize se role vypravěče Nicka Carrawaye výtečně zhostil Filip Čapka, herec pražského Švandova divadla a držitel ceny Thálie.

Velký Gatsby

134 Kč
Zahradníkův rok
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...

Zahradníkův rok

221 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 185 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>