Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
romány

Noční cirkus - 20%
(3x)
Navštivte spolu s námi tajemný cirkus, jenž přijíždí bez ohlášení, aby na svá noční představení roztáhl černobílá šapitó a poskytl svým návštěvníkům opravdu nezapomenutelné zážitky.
romány
Ukázky

Noční cirkus

298 Kč
238 Kč
Pánem svého osudu - 20%
Ve viktoriánské Anglii jsou jasně dané hranice mezi společenskými vrstvami. Mladý James Falconer se díky své píli a ambicím prodere mezi špičku. Jeho štěstím však záhy otřesou skandály a intriky.
romány
Ukázky

Pánem svého osudu

249 Kč
199 Kč
Purpurový ibišek - 20%
(1x)
Silný román o emočních bouřích dospívání, pevných rodinných poutech a zářivém příslibu svobody.
romány
Ukázky

Purpurový ibišek

259 Kč
207 Kč
Rome - 74%
(2x)
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romány
Ukázky

Rome

151 Kč
39 Kč
Všechny malé zázraky - 20%
Strhující příběh o hledání a (ne)nalézání, o lidských předsudcích, přátelství a první lásce. Theodora Finche fascinuje smrt. Neustále přemýšlí nad způsoby, jak by se mohl zabít. Ale pokaždé ho něco – bez ohledu na to, jak je to zdánlivě bezvýznamné – nakonec zastaví.
romány
Ukázky

Všechny malé zázraky

209 Kč
167 Kč
Jane Eyrová - 20%
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské.
romány
Ukázky

Jane Eyrová

279 Kč
223 Kč
Sběratel sněhu - 20%
(6x)

Literární sonda do životů z periferie společnosti Dominik opatrně sbírá sníh do sáčku, aby v mrazáku uchoval jeho přítomnost. Jenže ta je stejně prchavá jako život špinavého kluka, kterého Dominik vídá jako zjevení každou noc u postele, majitelky starého deníku i všech, kteří kdysi obývali budějovický lágr.

romány
Ukázky

Sběratel sněhu

269 Kč
215 Kč
Záležitost lásky - 20%
Brilantní román zkušené a oblíbené autorky z prostředí práce a činnosti americké FBI.
romány
Ukázky

Záležitost lásky

189 Kč
151 Kč
Báječná léta pod psa - 20%
Moderní klasika z pera populárního spisovatele baví čtenáře už pětadvacet let, neztratila však nic ze svého půvabu. Vieweghova typická ironie, kousavý humor a trpký, ale zároveň chápavý pohled na lidské touhy se uplatňují v dnes už notoricky známém příběhu o dospívání citlivého Kvida.
romány
Ukázky

Báječná léta pod psa

229 Kč
183 Kč
Dopis - 20%
(3x)
Román, který uchvátil miliony čtenářek po celém světě. Příběh, který nám připomíná, že i v naší nejtemnější chvíli stále hoří plamínky naděje.
romány
Ukázky

Dopis

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 108 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>