Nejprodávanější hudba - květen 2022

Speak, Memory (CD & DVD)
Legendární slovenská skupina Collegium Musicum skoro v původní sestavě s Mariánem Vargou, Fedorem Frešem, Františkem Griglákem, a doplněná o mladého bubeníka Martina Valihoru nahrála koncerty ze dnů 28.- 29.11.2009 v Divadle Aréna v Bratislavě.

Speak, Memory (CD & DVD)

359 Kč
V salonu barokních dam
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".

V salonu barokních dam

269 Kč
Dick O´Brass
Našlápnutá, tepající a přitom melodická hudba spojuje prvky pořádného rocku a keltské hudby.

Dick O´Brass

224 Kč
Punky Dumky
(1x)
V muzice Benedikty se setkává rock s jazzem a funky s folklórem, pozorný posluchač pozná vlivů mnohem více. Ty se však slévají v jeden originální kompaktní celek. Fakt, že se Benedikta inspiruje především slovanským folklórem, často vyplave na povrch jen skrze ústřední melodii, jindy to posluchač zaregistruje pouze díky dialektu textů.

Punky Dumky

269 Kč
Black Point Totality Sampler I.
Sampler prezentuje z drtivé většiny nahrávky skupin, které po sobě nezanechaly jediné album a přesto ve své době byly významnými.

Black Point Totality Sampler I.

169 Kč
The Very Best Of
Výběr toho nejlepšího od Beatles v kompletu tří CD.

The Very Best Of

224 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 126 položek
<< < 1 .. 11 12 13