Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
sci-fi a fantasy

Američtí bohové - 20%
(2x)
Městská fantasy z pera Neila Gaimana. Autor konfrontuje instantní bohy nové doby s hluboko uloženými bohy archetypálními.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Američtí bohové

179 Kč
143 Kč
Dračí nevěsta - 20%
Drzá Sanje má už osamělého života na zděděném statku plné zuby. Nemíní se zahrabat na samotě za vsí, jejíž obyvatelé ji nemají v lásce. Má plán. Prodá statek a odejde do města za prací… Kherachrenn se toulá krajem a žije svůj klidný dračí život.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dračí nevěsta

89 Kč
71 Kč
Frost - 20%
(1x)
Válečný mág Zikmund Frost se místo prohánění sukní musí zase jednou věnovat práci pro Organizaci. Což mimo jiné obnáší eliminaci čarodějů a dalších potvor.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Frost

89 Kč
71 Kč
Hry Nemesis - 20%
(1x)
Pátá kniha ze série Expanze. Otevřelo se tisíc světů a největší závod o půdu v lidských dějinách začal. Vlny kolonistů odlétají a mocenské struktury staré sluneční soustavy se hroutí. Některé lodě však mizí beze stopy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hry Nemesis

199 Kč
159 Kč
JFK 2 - Není krve bez ohně - 20%
Divoká sci-fi českých autorů. John Francis Kovář, bývalý kapitán speciálních jednotek, člen úderného týmu Agentury EF se účastní první mise do jiného časoprostoru.
sci-fi a fantasy
Ukázky

JFK 2 - Není krve bez ohně

79 Kč
63 Kč
JFK 38 - Město mrtvých II. - 20%
Pátrání po ztracených lodích a muži, který se ho snažil zabít i za cenu vlastního života, vede Kováře a jeho společníky na západ proti proudu Červené řeky, hluboko do nebezpečného indiánského teritoria.
sci-fi a fantasy
Ukázky

JFK 38 - Město mrtvých II.

119 Kč
95 Kč
Koniáš: Na ostřích čepelí - 20%
Byznys a politika je třeskavá kombinace. V okamžiku, kdy hromada zlata na misce pomyslných vah přesáhne kritické množství, cena lidského života se vytrácí. Pro některé ze zúčastněných se tím celý podnik mění v osobní záležitost a ...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Koniáš: Na ostřích čepelí

199 Kč
159 Kč
Popel Babylonu - 20%
(1x)
Šestá kniha ze série Expanze. Revoluce, která po celé generace doutnala, se nyní rozhořela naplno. Svobodná flotila – příslušníci radikální frakce Spolku vnějších planet – zasadila Zemi těžkou ránu a mezi vnějšími planetami zahájila pirátské tažení.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Popel Babylonu

199 Kč
159 Kč
Problém tří těles - 12%
(26x)
První díl trilogie Problém tří těles s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Problém tří těles

299 Kč
263 Kč
Říše bouří - 20%
(2x)
Dlouhá cesta k trůnu teprve začala, ale už nyní je jasné, že bude plná zrady, nepřátelství a nevraživosti. Pokud si chce Aelin udržet korunu a ochránit své království, musí se spojit s lidmi, kteří až do teď byli nepřáteli, a musí bojovat proti zlu, které se chystá pohltit celý svět.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Říše bouří

299 Kč
239 Kč
Stíny paramského hvozdu - 20%
Ani takové mýtické území, jakým je paramský hvozd, se nevyhne pokroku. Lidské nástroje se nemilosrdně zakusují do kmenů letitých stromů a les trpí. Ty, královský vyšetřovatel, musíš vypátrat, co stojí za přerušenými dodávkami cenného dřeva.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stíny paramského hvozdu

89 Kč
71 Kč
Záludné léto - 20%
(5x)
Když se ve vesnici Rushpool začnou pohřešovat dvě jedenáctileté dívky, konstábl Peter Grant musí vytáhnout paty z Londýna, aby zjistil, zda se na zmizení nepodílelo něco nadpřirozeného.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Záludné léto

198 Kč
158 Kč
Zrada ve Faranoru - 20%
Právě ses vrátil domů z úspěšné výpravy, ale namísto vděku se dočkáš obvinění z vraždy korunního prince. Tví nepřátelé chystají svržení současného krále.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zrada ve Faranoru

99 Kč
79 Kč
JFK 37 - Město mrtvých I - 20%
Johnu F. Kovářovi nedává spát záhada propojených světů, které dosud navštívil. Jeho společník Durand buduje obchodní impérium a bývalý agent chce v budoucnu sílu velké společnosti využít. Je proto třeba ji zabezpečit proti útokům zvenčí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

JFK 37 - Město mrtvých I

109 Kč
87 Kč
Kouzelná škola - Všude samá díra! - 20%
2. díl dobrodružného čtení o kouzelné škole, do které by chtěl chodit každý z vás!Tato škola skrývá tajemství! A všichni kdo o něm vědí, by měli držet jazyk za zuby. Idě a jejímu lišáku Rabbatovi ale přeci jen něco uklouzlo.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kouzelná škola - Všude samá díra!

99 Kč
79 Kč
Královna stínů - 20%
(2x)
Ztratila všechny, které milovala. Celaena Sardothien se vrací zpátky do říše a jediné, po čem touží, je pomsta. Brzy si ovšem uvědomí, že ve hře je mnohem víc – musí osvobodit prince Doriana, kterého pomocí magie ovládá král ze skleněného hradu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Královna stínů

299 Kč
239 Kč
Město schodů - 20%
(1x)
Atmosférický fantasy román o živých špionech, mrtvých bozích, pohřbené historii a tajemném, stále se měnícím městě.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Město schodů

189 Kč
151 Kč
Nesnáze v čase - 21%
Takřka rutinní let kosmické nákladní lodi skončil katastrofou a její pilot se propadl do minulosti. Snad se mu podaří dostat zpět. A pokud ano, zůstane minulost jen vzpomínkami?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nesnáze v čase

29 Kč
23 Kč
Puzzle - 20%
Třetí díl tetralogie Kde lišky dávají dobrou noc Chaima Cigana, za nímž se skrývá prozaik a dramatik Karol Sidon, je široce rozehraným příběhem, jehož hrdinové se pokoušejí pochopit důsledky experimentu, který byl na počátku pohybu v čase...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Puzzle

299 Kč
239 Kč
Slunce na útěku - 30%

Mike a Bessy, hlavní hrdinové této knihy, přežili katastrofu nevídaných rozměrů jen díky náhodě v krytu ve Skalistých horách. Po dvou relativně klidných měsících se rozhodnou svůj úkryt opustit a vydávají se hledat další přeživší.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Slunce na útěku

179 Kč
125 Kč
Zobrazuji 301 - 320 z 339 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>