Nejprodávanější tituly - květen 2022
psychologie

Dospívání dívek - 11%
Autorka píše srozumitelně o tom, že děvčata i kluci musí společně projít úžasným dobrodružstvím puberty, aby se z nich stali zdraví mladí lidé. Knížka je pro ně užitečnou příručkou, ale může se hodit i rodičům, vychovatelům a učitelům.
psychologie

Dospívání dívek

224 Kč
199 Kč
Melancholie - 11%
Komplexní a čtivá studie o dějinách a proměnách melancholie v evropské kultuře od starověku po současnost.
psychologie

Melancholie

250 Kč
222 Kč
Nahá žena na střeše - 11%
Devatenáct biblickych příběhů popisuje duchovní, existenciální a psychologické aspekty, které vyvstávaly při práci s těmito texty v hagioterapeutických skupinách, jež autoři prožívali spolu se svými klienty v Psychiatrické nemocnici v Praze.
psychologie

Nahá žena na střeše

215 Kč
191 Kč
Otcové - dcery, matky - synové - 11%
Verena Kast ve své dnes již klasické knize k tomuto centrálnímu tématu psychického růstu člověka ukazuje, jak lze v terapeutické práci i v úsilí o vlastní psychický růst vliv těchto komplexů rozvolnit, a uvolnit tak přístup k širším životním možnostem.
psychologie

Otcové - dcery, matky - synové

269 Kč
239 Kč
Pozitivní inteligence - 11%
Přelomová kniha, která vám pomůže vést šťastnější život.
psychologie

Pozitivní inteligence

359 Kč
319 Kč
Profesní psychohygiena terapeuta - 11%
Známý psychoterapeut Jeffrey Kottler nám touto publikací předkládá spíše cvičebnici než knihu – aby jejím prostřednictvím terapeuty co nejvíce zaangažoval a stimuloval k aktivní spolupráci. Činí tak prostřednictvím různých dotazníků, cvičení a námětů ...
psychologie

Profesní psychohygiena terapeuta

284 Kč
252 Kč
Psychologie hudby v profesionální hudební výchově - 11%
Tento text je určen především studentům hudebních oborů uměleckých škol, kteří si chtějí osvojit základní vědomosti a dovednosti z oblasti hudební psychologie a pedagogiky pro získání tzv. pedagogické aprobace.
psychologie

Psychologie hudby v profesionální hudební výchově

132 Kč
118 Kč
Psychologie sériových vrahů - 11%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
psychologie

Psychologie sériových vrahů

629 Kč
559 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
psychologie
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Terapie zaměřená na člověka - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšné publikace, které v českém překladu vychází pod názvem Terapie zaměřená na člověka, zachovává přesvědčivý a srozumitelný styl předchozích vydání a podněcuje k hlubokým úvahám nad klíčovými otázkami.
psychologie
Ukázky

Terapie zaměřená na člověka

297 Kč
238 Kč
Tréma a jak ji překonávat - 11%
Ve společnosti, kde člověk musí neustále podávat důkazy o svých schopnostech, je normální, že míra stresu je vysoká a že se u někoho v některých situacích projevuje paralyzující emoce zvaná tréma.
psychologie

Tréma a jak ji překonávat

89 Kč
79 Kč
Umění přesvědčivé komunikace - 20%
V této praktické a čtivé knížce najdete špičková pravidla, rady a příklady, jak krok za krokem výrazně zlepšit své přesvědčovací schopnosti, jak v každé situaci najít správná slova, jak rozumět řeči těla a působit na druhé svou neverbální komunikací.
psychologie
Ukázky

Umění přesvědčivé komunikace

297 Kč
238 Kč
Umění slovní sebeobrany - 11%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
psychologie

Umění slovní sebeobrany

269 Kč
239 Kč
Asertivně do života - 14%
Populárně-psychologická publikace nabízí metody konstruktivního zvládání řady typických patových komunikačních situací, které nám komplikují nejen soužití s ostatními v práci, ve škole a v rodině, ale i vztah k sobě samým.
psychologie

Asertivně do života

232 Kč
199 Kč
Cesty z úzkosti a deprese - 6%
(1x)
Autor si klade otázku, co nám brání vést spojený život. Na pozadí grimmovské pohádky Ďábel se třemi zlatými vlasy se zamýšlí nad podstatnými prvky pravé životní spokojenosti.
psychologie

Cesty z úzkosti a deprese

225 Kč
212 Kč
Dokonalý svůdce - 20%
Nemusíte být David Beckham ani George Clooney, aby vám krásné ženy ležely u nohou. Vše, co potřebujete, jsou tajné psychologické techniky a strategie, které najdete v této knize.
psychologie
Ukázky

Dokonalý svůdce

237 Kč
190 Kč
Chvála pomalosti - 6%
(1x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

psychologie

Chvála pomalosti

253 Kč
238 Kč
Chvála psychoterapie - 11%
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.
psychologie

Chvála psychoterapie

314 Kč
279 Kč
Kdo bude plakat, až tady nebudeš - 11%
Robin Sharma, autor světového bestselleru Mnich, který prodal své ferrari, shrnul svou životní moudrost a filozofii, jakož i praktické postřehy a poznatky, do stovky životních lekcí.
psychologie

Kdo bude plakat, až tady nebudeš

268 Kč
238 Kč
Láska bez podmínek - 20%
Kniha odhaluje smysl slov „skutečná, bezpodmínečná láska“. Autor, dnes už klasik spirituální literatury, se v ní zamýšlí nad podmínkami takového vztahu.
psychologie
Ukázky

Láska bez podmínek

105 Kč
84 Kč
Zobrazuji 341 - 360 z 392 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 > >>