Nejprodávanější tituly - květen 2022
psychologie

Psychologie Atkinsonové a Hilgarda - 6%
(1x)
Jedna z nejužívanějších učebnic psychologie na světě podává ucelený přehled nejdůležitějších psychologických poznatků a nových výsledků výzkumů, přičemž kombinuje vědecký přístup se srozumitelným jazykem.
psychologie

Psychologie Atkinsonové a Hilgarda

2 124 Kč
1 999 Kč
Psychologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové vydání oblíbené publikace připravily zkušené autorky z katedry psychologie a sociologie řízení na VŠE v Praze. Kniha je určena zejména studentům vysokých škol, manažerům, personalistům a psychologům.
psychologie
Ukázky

Psychologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Sebedůvěra v práci - 14%
Zdravá sebejistota je základem úspěchu. Díky ní dokážeme více a máme lepší výsledky. Tato knížka vám pomůže zvýšit vaši sebedůvěru a dále ji rozvíjet.
psychologie

Sebedůvěra v práci

120 Kč
103 Kč
Sebepoškozování - 20%
Narůstající počet mladých lidí v „objektivních" nebo „subjektivních" životních krizích sahá po žiletce či hořící cigaretě a zaměřuje svou „agresivitu" proti sobě. Tato publikace vysvětluje, že nejde o agresivitu v zjednodušujícím slova smyslu.
psychologie
Ukázky

Sebepoškozování

169 Kč
135 Kč
Úvod do psychologie osobnosti - 14%
Kniha informuje o významných aspektech psychologie osobnosti od vzniku této disciplíny a dále o psychických vlastnostech, z nichž se osobnost skládá, o jejím vývoji, funkcích či povaze problémového Já.
psychologie

Úvod do psychologie osobnosti

427 Kč
367 Kč
Adiktologické poradenství - 11%
Odbornou monografii mohou využít studenti bakalářských, magisterských a postgraduálních programů, kteří se připravují na práci v různých typech služeb určených osobám závislým na návykových látkách i kliničtí pracovníci.
psychologie

Adiktologické poradenství

441 Kč
392 Kč
Emoční inteligence - 11%

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

psychologie

Emoční inteligence

314 Kč
279 Kč
Interakční psychologický výcvik - 20%
(1x)
V přípravě pedagogů, psychologů a ostatních příbuzných oborů má interakční psychologický výcvik nezastupitelné místo. Orientuje se na rozvíjení sociálních dovedností i na prohlubování profesních kompetencí studentů.
psychologie
Ukázky

Interakční psychologický výcvik

212 Kč
170 Kč
Jak si vybudovat fantastickou paměť - 20%
Pojďte se učit od expertky na trénink paměti, která je několikanásobnou juniorskou mistryní světa pro memoatlety (Youth World Memory Championships). Autorka v knize prozrazuje tajemství, díky kterým vytrénovala svou paměť na fenomenální úroveň.
psychologie
Ukázky

Jak si vybudovat fantastickou paměť

246 Kč
197 Kč
Pětifaktorový model v psychologii osobnosti - 20%
Monografie shrnuje poznatky o pětifaktorovém modelu osobnosti, který se v posledním dvacetiletí stal v psychologii nejvlivnějším rámcem pro popis a výklad osobnosti. Pětifaktorový model vychází z lexikálních výzkumů slov popisujících osobnost.
psychologie
Ukázky

Pětifaktorový model v psychologii osobnosti

297 Kč
238 Kč
Psychoterapie dítěte - 20%
Jedinečná publikace je autentickým a komentovaným záznamem psychoanalyticky orientované psychoterapie šestiletého chlapce.
psychologie
Ukázky

Psychoterapie dítěte

135 Kč
108 Kč
Tančím tak rychle, jak dokážu - 6%
(1x)
Autobiografická zpověď úspěšné emancipované ženy, scenáristky a režisérky newyorské televize, která mobilizovala všechny síly své osobnosti, aby dokázala žít bez návykových medikamentů.
psychologie

Tančím tak rychle, jak dokážu

382 Kč
359 Kč
Teď a tady - 20%
Denně nám hlavou proběhne asi 60 000 myšlenek, ale téměř všechny jsou v podobě neustále se opakujících vnitřních dialogů o vině, budoucnosti a nejrůznějších obavách. Tyto myšlenky jsou nám k ničemu, protože nás okrádají o čas. Emoce, které se s nimi pojí,
psychologie
Ukázky

Teď a tady

169 Kč
135 Kč
Teorie a praxe řešení politických konfliktů - 20%
Konflikty jsou součástí života jedinců i společnosti po tisíciletí. Lidé jsou nuceni do konfliktů vstupovat, nebo jsou do nich vtahováni, ne vždy si však uvědomují jejich podstatu a následky.
psychologie
Ukázky

Teorie a praxe řešení politických konfliktů

220 Kč
176 Kč
Život na hraně
(1x)
Všichni žijeme „na hraně“. Kdykoliv se můžeme dostat na tu horší stranu. Autor ukazuje cestu, jak se dostat zpátky – nahoru, jak prožít kvalitní život. Kniha může působit jako lék v těžkých chvílích „za hranou“.
psychologie

Život na hraně

72 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
psychologie
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 14%
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
psychologie
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
303 Kč
Jak přežít pubertu svých dětí - 20%
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to.
psychologie
Ukázky

Jak přežít pubertu svých dětí

186 Kč
149 Kč
Na cestě ke svatbě
Jungiánská terapeutka Linda Schierse Leonard píše s hlubokým porozuměním a praktickou moudrostí o touze po skutečné svatbě, takové, která spojí dvě bytosti v posvátném hledání smyslu života.
psychologie

Na cestě ke svatbě

135 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
psychologie

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Zobrazuji 361 - 380 z 392 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 > >>