Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
romantika

Probuzené city - 20%
Nový šéf v práci, to nikdy nevěstí nic dobrého. A navíc když je to takový floutek, který se dosud jen bavil, a ještě snad ani den nepracoval. Vedoucí grafického oddělení Alex měla vůči Kitu Walkerovi spoustu oprávněných výhrad.
romantika
Ukázky

Probuzené city

69 Kč
55 Kč
Přeju si... tebe! - 20%
(1x)
Plastické chirurgyni Evelyn Rhoadesové se nepodařilo utajit narozeniny. Je jí 35 a celé městečko Bell Harbor se domnívá, že nutně potřebuje manžela. A aby toho nebylo málo, má jít za družičku na svatbu svých rozvedených rodičů, kteří se po letech svárů opět dali dohromady.
romantika
Ukázky

Přeju si... tebe!

209 Kč
167 Kč
PS: Je to výzva - 20%
(1x)
Nový romantický příběh úspěšné autorky ze série PS Drahá slečno Keanová, dříve, než tato směšná domluva započne, dovolte mi, abych se dostatečně jasně vyjádřil: vím, kdo jste, vím, že Vás můj otec najal, a vím, proč Vás najal..
romantika
Ukázky

PS: Je to výzva

199 Kč
159 Kč
Romance nad Seinou - 20%
(3x)
Jean-Luc Bauduin je bohatý aristokrat, rozhodnutý oženit se pouze s tou, jíž bude patřit jeho srdce. A pak přichází mladá krásná dívka, která tvrdí, že je Jean-Luc někým jiným a že si ji podle staré předmanželské smlouvy musí vzít za manželku.
romantika
Ukázky

Romance nad Seinou

109 Kč
87 Kč
S pozdravem Carter - 20%
(1x)
Jsou kamarádi. Jenom kamarádi. Opravdu. Arizona je pouze Carterova nejlepší kamarádka. Je jeho nejlepší kamarádka už od čtvrté třídy, přestože se tehdy nesnášeli.
romantika
Ukázky

S pozdravem Carter

229 Kč
183 Kč
Safírové opojení - 20%
(2x)
Když se po osmi letech Millie znovu setká s bohatým šejkem Chálidem, vynoří se jí v hlavě neblahé vzpomínky na matčinu nevyjasněnou smrt.
romantika
Ukázky

Safírové opojení

69 Kč
55 Kč
Safírový emír - 20%
Byla zábavná, byla vtipná a byla sexy. A rozhodně se nenechala okouzlit jeho majetkem a postavením. Takové ženy „safírový emír“ Tádž neznal. A nebylo proto divu, že Lucy propadl. Bohužel emírové žijí v jiném světě než normální smrtelníci.
romantika
Ukázky

Safírový emír

69 Kč
55 Kč
Sběratel přání - 20%
(2x)
Sběratel přání je příběhem o studu a vítězství, osamělosti a lásce a o setkání dvou srdcí, jež spolu dokážou překonat i ty nejvyšší překážky.
romantika
Ukázky

Sběratel přání

249 Kč
199 Kč
Setkání v Sethbury Hall - 20%
Neměla se chodit dívat do kostela na svatbu bývalého manžela! A proč Sienna pocítila radost, když zjistila, že se to nežení Nico, ale jeho bratr? Vždyť se svým bývalým po tom, co jí udělal, už nic nechtěla mít!
romantika
Ukázky

Setkání v Sethbury Hall

69 Kč
55 Kč
Sicilská obrana - 20%
Rozmazlená Arianna uměla jenom dvě věci – dělat skandály a ždímat konto svého otce. Aspoň takhle ji viděl Santino, její nový osobní strážce. Aspoň jako takovou ji znal ze stránek bulvárního tisku.
romantika
Ukázky

Sicilská obrana

69 Kč
55 Kč
Skrytá na Bahamách - 20%
Dala mé své tělo a nevinnost… a ráno odešla, aby se vdala za jiného. To ovšem Santo nevěděl, že Gia mu vzala více než jenom srdce. Dozvědět se to měl až za pár let, a to jenom díky úplně náhodnému setkání na Bahamách, kde se Gia ukryla.
romantika
Ukázky

Skrytá na Bahamách

69 Kč
55 Kč
Smlouva s králem - 20%
Po skandálu, který zničil její rodinu, touží Kassie jen po klidu. Když ji však jednoho dne unese král Giorgos a žádá informace o své ztracené sestře, Kassie si uvědomí, že klidným dnům je konec.
romantika
Ukázky

Smlouva s králem

69 Kč
55 Kč
Snoubenkou na chvíli - 20%
Jeden starý řecký milionář se rozhodl, že pro všechny své vnučky sežene ideálního manžela, a bylo to jako zákon. Jenže v případě Vivi vlastně ani tak moc nešlo o to, aby pro ni získal ideálního muže. Šlo o to, aby Raffaele trpěl.
romantika
Ukázky

Snoubenkou na chvíli

69 Kč
55 Kč
Struny lásky - 20%
Někdy se osud rozhodne poskytnout druhou šanci! Tak jako to udělal v případě klavíristky Rii a pohledného magnáta Lysandra.
romantika
Ukázky

Struny lásky

69 Kč
55 Kč
Svatba po sicilsku - 20%
Sehrát roli snoubenky panovačného miliardáře Danteho Moncady na jedné společensky velmi významné svatbě je na hony vzdálené skromnému životu, který Aislin vede. Avšak pro záchranu nemocného synovce udělá cokoliv.
romantika
Ukázky

Svatba po sicilsku

69 Kč
55 Kč
Svatební cesta do Londýna - 20%
(1x)
Když se Beth provdala za svého přítele z dětství, aby se zbavila dluhů, krátce po svatbě se její manžel vrátil ke svému životu v Londýně. Beth zůstala na všechno sama!
romantika
Ukázky

Svatební cesta do Londýna

109 Kč
87 Kč
Svatební plán - 20%
(1x)

Anglie roku 1811 Frederica, nejstarší dcera zemřelého vikomta z Panswicku, sní o báječné sezoně v Londýně. Jenže její otec zanechal rodině hromadu dluhů a tak, se její matka ve snaze zachránit alespoň rodinnou usedlost, rozhodne vsadit všechno na jedinou kartu.

romantika
Ukázky

Svatební plán

199 Kč
159 Kč
Svázaná přísahou - 20%
(1x)
Isabella má čtyřiadvacet hodin na to, aby se vdala, jinak přijde o své dědictví po otci!
romantika
Ukázky

Svázaná přísahou

69 Kč
55 Kč
Tajemství lady Gwyn - 20%
(3x)
Major Joshua Wolfe, vnuk vévody z Armitage, se vrátil z napoleonských válek jako invalida. Protože jeho rodina neměla žádný majetek, je zaměstnán jako myslivec na panství Armitageů.
romantika
Ukázky

Tajemství lady Gwyn

199 Kč
159 Kč
Tajemství loňských Vánoc - 20%
Hledal tu ženu, nebo ji už nikdy v životě nechtěl vidět? Když Gabe po roce znovu Abby uviděl, všechno zase ožilo. Ta touha, ten chtíč, ta vášeň… Ta nenávist! Protože Abby ho před rokem zradila tak jak doposud nikdo. A on jí zradu neodpustil.
romantika
Ukázky

Tajemství loňských Vánoc

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 361 - 380 z 418 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 > >>