Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
naučné

Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
naučné
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Železniční nehody - 20%
(1x)

Seznamte se s historií železničních nehod a poznejte, jak ovlivnily vývoj řízení a zabezpečení železnice.  Tato jedinečná publikace mapuje železniční nehody u nás i ve světě a popisuje vývoj systémů řízení a zabezpečení železnice od roku 1825 až do současnosti.

naučné
Ukázky

Železniční nehody

279 Kč
223 Kč
Český, česká, české - 20%

České, moravské i slezské – všechno je tu hezké! Kde domov můj? Pravda vítězí! Vlajka, hymna, lípa, sto věží… Znáte české symboly? Co se za nimi skrývá a jaký je jejich příběh? Víte, jak vypadaly původní návrhy naší vlajky?

naučné
Ukázky

Český, česká, české

199 Kč
159 Kč
Dim Swim se učí plavat - 20%
Pohádky o malém tučňákovi s obrázkovou plaveckou metodikou, podle které se mohou naučit plavat nejen děti.
naučné
Ukázky

Dim Swim se učí plavat

269 Kč
215 Kč
Kouzelný svět bakterií - 20%

Pojďte s námi na úchvatný výlet do miniaturního světa bakterií Všude kolem nás, i v nás, se rozprostírá okem neviditelný svět plný těch nejmenších, nejstarších a nejúžasnějších tvorů na Zemi – bakterií.

naučné
Ukázky

Kouzelný svět bakterií

279 Kč
223 Kč
Pozdě bycha honiti - 20%
(2x)

Zábavné zpracování důležitých jazykových záludností. Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.

naučné
Ukázky

Pozdě bycha honiti

209 Kč
167 Kč
Vědecké kladivo - 20%
(1x)

Zábavná sbírka odpovědí na otázky moderní vědy od populárního youtubera V dnešní době informačního chaosu existuje řada rozšířených mýtů – a vědecké kladivo je tady od toho, aby je rozbilo napadrť. Youtuber a vloger Martin Rota se na svém kanále už přes sedm let věnuje nejrůznějším námětům: od fungování lidského těla po otázky současné fyziky.

naučné
Ukázky

Vědecké kladivo

209 Kč
167 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
naučné
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč