Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
hudba

Gott
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
hudba
Ukázky

Gott

289 Kč
Doznání rockera
(1x)
Rob Halford, legendární frontman Judas Priest, jedné z nejúspěšnějších heavymetalových kapel všech dob. Doznání rockera je také příběhem o tom, jak se během pěti desetiletí změnil hudební průmysl.
hudba
Ukázky

Doznání rockera

339 Kč
Plamen
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
hudba
Ukázky

Plamen

239 Kč
Wohnout
Wohnout sladkých dvacet je autobiografická kniha o kapele Wohnout, která v roce 2016 oslavila dvacetileté výročí existence. Popisuje cestu od dětství do dospělosti, od prvních hudebních krůčků po vyprodané sály.
hudba
Ukázky

Wohnout

249 Kč
Madame Piaf a píseň lásky
Paříž, rok 1944: Po skončení německé okupace je zpěvačka Édith Piaf obviněna z kolaborace. Obává se zákazu vystupování. Zatímco se snaží prokázat svou nevinu, pozná Yvese Montanda, neobratného, ale talentovaného mladého zpěváka. Začne s ním pracovat.
hudba
Ukázky

Madame Piaf a píseň lásky

269 Kč
Slovo, obraz, rokenrol

Kniha inspirativních rozhovorů napříč uměním „Osm osobností, sedm rozhovorů, osm příběhů, které mají společného jmenovatele, který platí pro každého: úspěch vyžaduje špetku talentu, pevnou vůli a nesmírnou odvahu poznat sám sebe.

hudba
Ukázky

Slovo, obraz, rokenrol

189 Kč
Czechtek 1994-2006
(1x)
Czechtek byl největším festivalem freetekno scény v České republice. Konal se každoročně od roku 1994 pravidelně poslední víkend v červenci. Zatím poslední byl Czechtek 2006.
hudba
Ukázky

Czechtek 1994-2006

59 Kč
Vztek je energie

Vztek je energie – otevřená, vtipná a svérázná autobiografie Johna Lydona, který pod přezdívkou Johnny Rotten změnil tvář popkultury nejprve jako frontman Sex Pistols, později jako zpěvák PiL.

hudba
Ukázky

Vztek je energie

349 Kč
Tinnitus

Tinnitus je odborné označení pro šelest v uších, které může v různých intervalech zesilovat či zeslabovat. Pod tímto spíše medicínským názvem se skrývá autobiografická kniha hudebního vědce, mimořádně erudovaného znalce díla Bohuslava Martinů.

hudba
Ukázky

Tinnitus

270 Kč
Keltská hudba
Druhý svazek edice Světem lidové hudby a world music. Keltská hudba přečkala většinu dějinných zvratů v mnoha zemích Evropy - v Irsku, Skotsku, Walesu, Bretani, Galicii, Asturii a na ostrově Man.
hudba
Ukázky

Keltská hudba

133 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>