Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2022
zoologie

Výpravy do divočiny - 11%
(3x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
zoologie
Ukázky

Výpravy do divočiny

448 Kč
398 Kč
Důvod k naději - 11%
Světově uznávaná bioložka a ochránkyně přírody Jane Goodallová změnila svým výzkumem v šedesátých 20. století pohled na chování šimpanzů a významně se zasloužila o jejich ochranu.
zoologie

Důvod k naději

404 Kč
359 Kč
Opi - Ilustrovaný průvodce světem opic - 11%
Velká obrazová kniha opic! Rodinu opic, vědecky řečeno řád primátů, tvoří stovky zvláštních, všemi barvami hrajících druhů rozšířených po celém světě.
zoologie
Ukázky

Opi - Ilustrovaný průvodce světem opic

404 Kč
359 Kč
Určování ptáků v letu - 11%
Tato bohatě ilustrovaná a moderně pojatá příručka se zaměřuje na určování evropských pěvců, šplhavců a dalších podobných ptáků v letu – co se týče obsahu a zpracování, je ve svém oboru první podobnou publikací.
zoologie

Určování ptáků v letu

656 Kč
583 Kč
Ohroženi hmyzem? - 11%
Záměrem autora je podat svědectví o pokrocích v poznávání života a chování hmyzu za posledních čtyřicet let od prvního vydání jeho úspěšné prvotiny Neobvyklá setkání.
zoologie
Ukázky

Ohroženi hmyzem?

806 Kč
716 Kč
Který pták tu zpívá? - 11%
Naučte se spolehlivě rozeznávat ptačí hlasy, není to tak těžký úkol, jak by se mohlo na první pohled zdát. Že jde o poměrně snadno dosažitelný cíl, ukazuje i předkládaná kniha.
zoologie

Který pták tu zpívá?

332 Kč
295 Kč
Sýkorky milují meduňku - 11%
Věděli jste, že sýkory modřinky milují meduňku, protože s její pomocí mohou vyhánět parazity z hnízda? Nebo že mandelinka mátová dokáže spořádat tolik máty, že po ní pak sama voní?
zoologie

Sýkorky milují meduňku

332 Kč
295 Kč
Zvířata nejsou bez citu - 11%
Jen málokdo se zabývá tím, co cítí tvorové, kteří jsou součástí naší stravy. Autor, švédský profesor etologie, vysvětluje emoční fungování u nejběžnějších druhů hospodářských zvířat.
zoologie

Zvířata nejsou bez citu

296 Kč
263 Kč
Brouci - 11%
V jedné z posledních knih se významný entomolog doc. RNDr. Jiří Zahradník, CSc. vyznává ze své lásky k oboru a představuje čtenářům brouky v různých prostředích jejich života. V hnízdech vos a včel, pod kůrou, v houbách či v lidských sídlech i jinde.
zoologie

Brouci

341 Kč
303 Kč
Včely medonosné - 11%
Fotograf přírody Ingo Arndt a etolog Jürgen Tautz vás společně zvou na fascinující vizuální cestu, která vám otevře nepřekonatelnou krásu světa včel medonosných, našich nejlepších kamarádek v říši hmyzu.
zoologie

Včely medonosné

584 Kč
519 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 39 položek
1 2 3 4 > >>