Nejprodávanější knihy - květen 2022
alchymie

Mutus liber - Němá kniha alchymie - 11%
Kniha, kterou nyní českému čtenáři předkládáme, vhodně dokumentuje další Canselietův interpretační dar, kterým byla jeho schopnost vykládat alchymickou ikonografii.
alchymie

Mutus liber - Němá kniha alchymie

315 Kč
280 Kč
Magické eseje I - 11%
První svazek sesbíraných Magických esejí obsahuje téměř výhradně nové texty, včetně článků o metafyzicko-prehistorickém pojetí tzv. Zlatého věku, virtuálním světě coby hypotetické jedenácté sefiře (submalchutu).
alchymie

Magické eseje I

350 Kč
311 Kč
Výbor z díla V. - Snové symboly individuačního procesu - 11%
(2x)
Revidované vydání pátého svazku „Výboru z díla C. G. Junga“. Kniha obsahuje první část Jungovy rozsáhlé práce „Psychologie a alchymie“.
alchymie

Výbor z díla V. - Snové symboly individuačního procesu

680 Kč
604 Kč
Esence a alchymie - 11%
Mandy Aftel je uznávaná tvůrkyně parfémů z přírodních esencí a autorka řady knih. Ve svém nejslavnějším díle Esence a alchymie seznamuje čtenáře s fascinujícími dějinami používání vonných látek.
alchymie

Esence a alchymie

427 Kč
379 Kč
Oheň mágů - 11%
(1x)
Soubor čtyř achymicko-teosofických traktátů jedné z nejvýraznějších postav okultní scény rudolfinského období Heinricha Khunratha (cca 1560–1605), autora slavného Divadla věčné moudrosti.
alchymie

Oheň mágů

449 Kč
399 Kč
Dějiny alchymie - 11%
Dějiny alchymie patří k oblastem přírodních věd, jejichž studium patří k velmi obtížným, už proto, že tato nauka existovala téměř dvě tisíciletí, a objevila se na třech kontinentech.
alchymie

Dějiny alchymie

496 Kč
441 Kč
Alchymie a tarot - 11%
(1x)

Kniha se věnuje Meyrinkovu zájmu o alchymii a podrobně rozebírá alchymickou a tarotovou symboliku a strukturu v Meyrinkových románech Golem a Bílý dominikán.

alchymie

Alchymie a tarot

204 Kč
182 Kč
Alchymie vysvětlená na svých tradičních textech - 11%

Eugene Canseliet je většině čtenářů znám jako spolupracovník a následovník adepta Fulcanelliho, který k vydání připravil a opatřil předmluvami jeho knihy Tajemství katedrál a Příbytky filosofů.

alchymie

Alchymie vysvětlená na svých tradičních textech

267 Kč
238 Kč