Nejprodávanější tituly - květen 2022
medicína

Pečovatelská služba a individuální plánování - 20%
Kniha je určena především zaměstnancům v pečovatelských službách (pečovatelkám, sociálním pracovníkům, metodikům kvality, manažerům), ale i v dalších příbuzných službách (např. osobní asistenci).
medicína
Ukázky

Pečovatelská služba a individuální plánování

144 Kč
115 Kč
Pětifaktorový model v psychologii osobnosti - 20%
Monografie shrnuje poznatky o pětifaktorovém modelu osobnosti, který se v posledním dvacetiletí stal v psychologii nejvlivnějším rámcem pro popis a výklad osobnosti. Pětifaktorový model vychází z lexikálních výzkumů slov popisujících osobnost.
medicína
Ukázky

Pětifaktorový model v psychologii osobnosti

297 Kč
238 Kč
Psychoterapie dítěte - 20%
Jedinečná publikace je autentickým a komentovaným záznamem psychoanalyticky orientované psychoterapie šestiletého chlapce.
medicína
Ukázky

Psychoterapie dítěte

135 Kč
108 Kč
Vnitřní lékařství - 20%
Text komplexní učebnice vnitřního lékařství je rozdělen do dvou dílů (856 a 816 stran), třetí kniha obsahuje rejstříky a zkratky (128 stran), komplet je doplněn DVD.
medicína
Ukázky

Vnitřní lékařství

2 549 Kč
2 039 Kč
Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence - 20%
Publikace je určena studentům a sestrám oboru ošetřovatelství a porodní asistence. Jsou v ní zdokumentovány vybrané ošetřovatelské postupy od jejich prvního uvedení až po moderní současnost.
medicína
Ukázky

Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence

220 Kč
176 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
medicína
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Klinická hypnóza - 20%
Příručka zabývající se využitím hypnózy v lékařství je určena psychoterapeutům, psychologům, psychiatrům a lékařům všech klinických oborů.
medicína
Ukázky

Klinická hypnóza

458 Kč
366 Kč
Psychodiagnostika - 20%
Psychodiagnostika má v současné době stále rostoucí význam jak ve výzkumné práci, tak zejména při uplatňování psychologie v praxi.
medicína
Ukázky

Psychodiagnostika

166 Kč
133 Kč
Výživa v intenzivní péči - 20%
Publikace našeho předního odborníka v daném oboru je druhým, rozšířeným a aktualizovaným vydáním velmi úspěšného bestselleru, který získal ocenění mnoha odborných společností i Cenu nakladatelství Grada.
medicína
Ukázky

Výživa v intenzivní péči

722 Kč
578 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 210 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 > >>