Nejprodávanější Kniha - květen 2022
psychologie

Tréma a jak ji překonávat - 11%
Ve společnosti, kde člověk musí neustále podávat důkazy o svých schopnostech, je normální, že míra stresu je vysoká a že se u někoho v některých situacích projevuje paralyzující emoce zvaná tréma.
psychologie

Tréma a jak ji překonávat

89 Kč
79 Kč
Umění slovní sebeobrany - 11%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
psychologie

Umění slovní sebeobrany

269 Kč
239 Kč
Chvála psychoterapie - 11%
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.
psychologie

Chvála psychoterapie

314 Kč
279 Kč
Kdo bude plakat, až tady nebudeš - 11%
Robin Sharma, autor světového bestselleru Mnich, který prodal své ferrari, shrnul svou životní moudrost a filozofii, jakož i praktické postřehy a poznatky, do stovky životních lekcí.
psychologie

Kdo bude plakat, až tady nebudeš

268 Kč
238 Kč
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda - 6%
(1x)
Jedna z nejužívanějších učebnic psychologie na světě podává ucelený přehled nejdůležitějších psychologických poznatků a nových výsledků výzkumů, přičemž kombinuje vědecký přístup se srozumitelným jazykem.
psychologie

Psychologie Atkinsonové a Hilgarda

2 124 Kč
1 999 Kč
Adiktologické poradenství - 11%
Odbornou monografii mohou využít studenti bakalářských, magisterských a postgraduálních programů, kteří se připravují na práci v různých typech služeb určených osobám závislým na návykových látkách i kliničtí pracovníci.
psychologie

Adiktologické poradenství

441 Kč
392 Kč
Miluj svůj život - 14%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
psychologie

Miluj svůj život

278 Kč
239 Kč
Život na hraně
(1x)
Všichni žijeme „na hraně“. Kdykoliv se můžeme dostat na tu horší stranu. Autor ukazuje cestu, jak se dostat zpátky – nahoru, jak prožít kvalitní život. Kniha může působit jako lék v těžkých chvílích „za hranou“.
psychologie

Život na hraně

72 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 11%
(3x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
psychologie

Čtyřhodinový pracovní týden

386 Kč
343 Kč
Na cestě ke svatbě
Jungiánská terapeutka Linda Schierse Leonard píše s hlubokým porozuměním a praktickou moudrostí o touze po skutečné svatbě, takové, která spojí dvě bytosti v posvátném hledání smyslu života.
psychologie

Na cestě ke svatbě

135 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 268 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 > >>