Nejprodávanější tituly - květen 2022
erotika

Hříšná noc - 11%
Občas trochu zlobit není špatný nápad… Pokud jde o sex, hodná holka Skyler Thompsonová je vždy opatrná a vybírá si něco stálého a klidného namísto divokého a vzrušujícího.
erotika

Hříšná noc

233 Kč
207 Kč
Hříšná jízda - 20%
Začtěte se do letních příběhů ze zakázaného, ale o to žhavějšího prostředí závodění a vysokých sázek za hranou zákona. Realita, do které se s hlavními hrdinkami ponoříte, vás pohltí.
erotika
Ukázky

Hříšná jízda

239 Kč
191 Kč
Královsky v háji - 11%
Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook, korunovaný princ z Wessca, alias Jeho královská Žhavost, je okouzlující, ničivě pohledný a nestydatě arogantní. Jak by taky nebyl, když se před ním celý život všichni klaní.
erotika

Královsky v háji

341 Kč
303 Kč
Lady Fuckingham - 11%
Klasické dílo erotické literatury plné sexuálního napětí, sprostých slov, nadsázky, vzrušení a otevřené erotiky, která pobuřuje i ve 21. století.
erotika

Lady Fuckingham

359 Kč
319 Kč
Dej mi království - 11%
(1x)
Layla je svobodná matka, která nemůže zavadit o dobrou práci. Nakonec se na ni přece jen usměje štěstí a do cesty jí přijde nabídka pracovat jako asistentka Olivera Turnera, atraktivního a úspěšného topmodela.
erotika

Dej mi království

321 Kč
286 Kč
Když jsme si věřili - 11%
Rafe je naštvaný, že o své panictví přišel opilý a při sexu na jednu noc. Jeho přísná katolická výchova kladla vždy důraz na to, že máte milovat bližního svého – jen tedy jiným způsobem než s láhví vína a krabičkou kondomů.
erotika

Když jsme si věřili

359 Kč
319 Kč
Naostro - 20%
Pokud se vám povídky „Proč ženy nekouří doutníky“ a „Proč muži nenosí podvazky“ zdály být příliš nechutné či skandální, věřte, že kniha „Naostro“ je ještě mnohem těžšího kalibru.
erotika
Ukázky

Naostro

89 Kč
71 Kč
Emanuela I. - 6%

Kniha vyvolala ve Francii skandál a dnes se řadí ke klasickým dílům erotické literatury. Text knihy připomíná autobiografii.

erotika
Ukázky

Emanuela I.

168 Kč
158 Kč
Bezchybní - 11%
(1x)
Sexy a svobodný miliardář bez závazků. Hvězda kanálu YouTube. A nejžhavější noc jejich života. Existuje jen jediné pravidlo, které odmítám porušit – žádné pletky s podřízenými. A mohlo mě napadnout, že někde bude háček.
erotika

Bezchybní

269 Kč
239 Kč
Naostro 3 - 20%
Třetí pokračování příběhů Naostro se může někomu zdát už trochu moc, neboť obsahuje prvky BDSM, ale co je pro jednoho úchylka, pro druhého může být neskonalá rozkoš. Necháme tedy na laskavém posouzení čtenáře, co je ještě košer a co už je za hranou.
erotika
Ukázky

Naostro 3

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 79 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>