Nejprodávanější tituly - květen 2022
erotika

Cena za rozkoš - 11%
Jen jednou si dovolila Niké hodit za hlavu logiku a zodpovědnost, která řídila její dosavadní život. Jen jednou dovolila rozkoši, aby vedla její rty, ruce, tělo… Vystřízlivění ale přišlo příliš brzy.
erotika

Cena za rozkoš

267 Kč
238 Kč
Hřích - 20%
(1x)
Venetia však nikdy nezažila opravdovou touhu. Ne dokud nepotká Michaela Wyndhama, hraběte z Trentu - mocného muže, který má v rukou její budoucnost a jediným spalujícím polibkem probudí její zvědavost.
erotika
Ukázky

Hřích

239 Kč
191 Kč
Skandální vášeň - 11%
(1x)
Silence Hollingbrooková nahradila v sirotčinci v St. Giles svou sestru Temperance, která se provdala za lorda Cairea. Přitom se trápí smrtí svého manžela – lodního kapitána, jehož loď se během plavby potopila.
erotika

Skandální vášeň

350 Kč
311 Kč
Vášnivý svůdník - 11%
Románky na jednu noc by se měly prožít s někým vhodným – s někým, kdo je magicky svůdný, nebo naopak úplně politováníhodný. Rozhodně ale ne s někým, jako je on.
erotika

Vášnivý svůdník

331 Kč
294 Kč
Hříšné vášně - 20%
Hříšné vášně, dílo neznámého autora, pojednávají o skupině mladých aristokratů obojího pohlaví, kteří tráví kratochvilný čas na návštěvě u markýze v loveckém zámečku.
erotika
Ukázky

Hříšné vášně

50 Kč
40 Kč
Julie R. aneb dvacet let ze života jedné krasavice - 20%
Erotická novela Julie R. aneb Dvacet let ze života jedné krasavice se skládá ze vzpomínek, které nyní provdaná Julie sepsala pro svou přítelkyni Emu.
erotika
Ukázky

Julie R. aneb dvacet let ze života jedné krasavice

50 Kč
40 Kč
Ze vzpomínek Josefiny Mutzenbacherové - 20%
(2x)
V kultovních erotických memoárech Ze vzpomínek Josefiny Mutzenbacherové zestárlá rakouská prostitutka, nyní vážená občanka vedoucí ctnostný život, vzpomíná na raná léta zaučování do své profese.
erotika
Ukázky

Ze vzpomínek Josefiny Mutzenbacherové

100 Kč
80 Kč
Pomýlené srdce - 11%
(1x)
Pro děvčata McKennovy byla Jane jako sestra.
erotika

Pomýlené srdce

359 Kč
319 Kč
Bez zábran - 11%
Příběh dvaadvacetileté dívky, která po těžkém rozchodu začne žít nespoutaně a užívat si každé vteřiny. Plnými doušky hltá vášeň a lásku svých milenců.
erotika

Bez zábran

224 Kč
199 Kč
Ďábel - 20%
Ustup, Satane! Má duše je hříšná i bez tvého nekonečného našeptávání. Svůj věčně hladový chtíč mohu však nasytit jen obcováním s tebou. Myšlenky mě zrazují a jako valící se proudy lávy z právě vybuchlé sopky směřují do pekel za tebou.
erotika
Ukázky

Ďábel

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 79 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>