Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2022
erotika

Freed
(1x)
Prožijte znovu vášeň, romantiku a napětí Padesáti odstínů svobody očima Christiana Greye prostřednictvím jeho myšlenek, vzpomínek a snů. E L James se vrací do světa Padesáti odstínů s hlubším a temnějším pohledem na milostný příběh.
erotika

Freed

593 Kč
Hejno havranů
(1x)
Autorčin milostně laděný román je směsicí erotiky, pomsty, tajemství a hledání pravdy.
erotika

Hejno havranů

359 Kč
Jeho balík

Jeho balík skončil v mé schránce. Uklidni se, úchyláku. V mé poštovní schránce. Jakmile jsem zjistila, co je uvnitř, uvědomila jsem si dvě věci: Patřil mému sexy sousedovi a ten měl temné tajemství.

erotika

Jeho balík

269 Kč
Tráva
(2x)
Svého bývalého manžela Sheila už nikdy nechtěla vidět, takže ji nemile překvapilo, když se zřítil s letadlem do močálů na jihu Georgie a musela ho jít identifikovat. Ještě více ji překvapilo, co si s sebou přivezla z márnice.
erotika

Tráva

251 Kč
Ženy na dosah
Erotické povídky popisující nesnáze vycházející z rozdílných vzorců chování mužů a žen.
erotika

Ženy na dosah

206 Kč
Jeho zákusek
(1x)
Asi si nikdo nemyslí, že mít sexy šéfa není vůbec komplikované ani matoucí. Ale musím mu už odolávat jen pár měsíců. V lednu odlétám do Paříže, abych si splnila svůj sen a stala se umělkyní. Škoda, že nemůžu mít svůj zákusek a náležitě si ho užít.
erotika

Jeho zákusek

269 Kč
Příběh O
Další z legendárních erotických příběhů nořících se do tajů sado-maso hrátek. Komiks vzniklý na základě románu Anne Desclosové (alias Pauline Réageové) se věnuje submisivitě a dominanci a popisuje cestu mladé ženy k tomu stát se dokonalou otrokyní.
erotika

Příběh O

629 Kč
Hra
Erotický román plný nezřízeného sexu a zároveň i napětí.
erotika

Hra

224 Kč
Pikantní příběhy
Čtvrtý svazek humorných erotických povídek zahrnuje další sexuální deviace a incestní příběhy. Také satirický pohled na přístup k pohlavnímu životu za totality.
erotika

Pikantní příběhy

297 Kč
Hanbaté příběhy
Erotické povídky zaměřené na sousedské vztahy, rodinné poměry a náhodná setkání. Také na politiku, revoluční dění a válečné situace. Zabývají se i některými sexuálními deviacemi. Autor k těmto tématům přistupuje s nadhledem, humorem i soucitem.
erotika

Hanbaté příběhy

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>