Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
příběhy ze života

Pohoršovna - 20%
(1x)
Tak jako zlobivé děti chodí do polepšovny, existuje i pohoršovna pro malá strašidýlka, která mají příliš měkké srdce a nechtějí nikoho strašit.
příběhy ze života
Ukázky

Pohoršovna

209 Kč
167 Kč
Poníci od stříbrné řeky – Divoká bouře - 20%
Pro Poppy měl být týden na koních uprostřed nádherných lesů životním zážitkem. Když jí přidělí ošklivého a tvrdohlavého poníka jménem Elegán, její nadšení se vytratí. Špatnou náladu jí nezlepší ani hloupá hádka se Scarlet, která zasadí vážnou ránu jejich přátelství.
příběhy ze života
Ukázky

Poníci od stříbrné řeky – Divoká bouře

189 Kč
151 Kč
Sámo - 20%
Bára se díky kouzelnému atlasu dostane do doby prvního „panovníka“ českých zemí, kupce Sáma.
příběhy ze života
Ukázky

Sámo

212 Kč
170 Kč
Dívka jménem Willow - 20%
(1x)
Co jen si má Willow počít s lesem, který zdědila po své tetě Alwině? Tetička jí zanechala také malý polorozbořený domek, ale hlavně – svou čarodějnou moc! Má Willow vůbec chuť přijmout toto dědictví i se vším, co obnáší? A k tomu všemu musí ještě nalézt další tři dívky, které v sobě stejně jako ona ukrývají čarodějnické nadání.
příběhy ze života
Ukázky

Dívka jménem Willow

209 Kč
167 Kč
Mukumú - 20%
Na ostrůvku bydlí jediná rodina: máma, táta a dcerka. Jejich život se odehrává v koloběhu každodenních rituálů a činností. A protože tu nejsou jiné děti, musí se holčička o zábavu postarat sama.
příběhy ze života
Ukázky

Mukumú

149 Kč
119 Kč
Veronika a srdíčka pod lavicí - 20%
(1x)

Mezi srdíčky, kočkami a růžovou Veronika miluje kočky, srdíčka, růžovou a nejšťastnější je, když je mezi kamarádkami, a když se na ni Marek nenápadně usměje... Verča má štěstí i na rodinu, jenomže jejího supertátu si kolem prstu omotává Alice, což je něco mezi modelkou a přízrakem z hororu s nebezpečně zákeřným chováním.

příběhy ze života
Ukázky

Veronika a srdíčka pod lavicí

179 Kč
143 Kč
Ztraceni ve vlnách - 20%
(1x)
Měl to být výlet, na který nikdy nezapomenou. Nikoho ovšem nenapadlo, že nastane taková katastrofa. Zámořská loď, na které se plavili, začala hořet a potápět se.
příběhy ze života
Ukázky

Ztraceni ve vlnách

149 Kč
119 Kč
Anna z Avonlea - 20%
Ve druhé knize z řady o Anně naše milá rusovláska přijme místo učitelky v avonleaské škole. Také se rozhodne založit v Avonlea okrašlovací spolek.
příběhy ze života
Ukázky

Anna z Avonlea

209 Kč
167 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2 - 20%
(1x)

Uličníci z Posázaví znovu v akci Žáci Kopyto a Mňouk mají už zase napilno. S nadšením se pouští do nových lumpáren i sportovních zápolení, a jak už je u nich zvykem, ne vždy vše dopadne tak, jak si původně plánovali. Kapitán Ošmera si ani tentokrát neodpočine, malí detektivové ho totiž pořádně zaměstnávají.

příběhy ze života
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2

189 Kč
151 Kč
Rošťák Oliver - 20%
Šestiletý Oliver je kluk jako buk. Přesto se mu stává, že ho lidé oslovují jako holčičku. Jak je to možné? Všechno mají na svědomí krásné blonďaté kučery spadající mu až na ramena. Jednoho dne, když zůstane sám, toho má Oliver dost. Vezme nůžky – a šmik šmik!
příběhy ze života
Ukázky

Rošťák Oliver

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>