Nejprodávanější audioknihy ke stažení - květen 2022
světová

Pan Smraďoch - 20%
(1x)
Další humorný příběh od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě. Audioknihu namluvil Jiří Lábus.
světová
Ukázky

Pan Smraďoch

299 Kč
239 Kč
Rytíř Sedmi království - 20%
(1x)
Dlouho před událostmi, které znáte ze Hry o trůny, sedí Targaryenové pevně na Železném trůně. To ovšem neznamená, že v Západozemí panuje klid. Bratrovražedný boj uvnitř vládnoucí dynastie rozpoltil Sedm království.
světová
Ukázky

Rytíř Sedmi království

299 Kč
239 Kč
Tanec s draky - 20%
(1x)
Jen touha po moci je věčná... Epická sága George R. R. Martina a předloha seriálu HBO Hra o trůny pokračuje.
světová
Ukázky

Tanec s draky

399 Kč
319 Kč
Ztracený svět - 20%
Profesor Challenger získá věrohodné informace, že se v Jižní Americe nachází náhorní plošina, na které stále žijí dinosauři. Většina odborné veřejnosti se mu vysměje, ale přesto se mu podaří získat prostředky na zorganizování výpravy.
světová
Ukázky

Ztracený svět

139 Kč
111 Kč
Bílá lvice - 20%
(2x)

Třetí díl ze série o případech komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

světová
Ukázky

Bílá lvice

299 Kč
239 Kč
Děti z Bullerbynu - 20%
(1x)
Připravili jsme v audio podobě výběr těch nejlepších příběhů z oblíbené knížky Astrid lindgrenové, které originálním způsobem vypráví herečka Libuše Šafránková. Mluvené slovo doprovází veselá, rozpustilá a místy zasněná hudba Skladatele Zdeňka Zdeňka.
světová
Ukázky

Děti z Bullerbynu

199 Kč
159 Kč
Doktor Proktor a vana času - 20%
(1x)
Nejlepší audio koupel všech dob!
světová
Ukázky

Doktor Proktor a vana času

268 Kč
214 Kč
Sága rodu Forsytů
Rozhlasová dramatizace slavného románu.
světová
Ukázky

Sága rodu Forsytů

195 Kč
Jméno růže
(6x)
Rozhlasová dramatizace slavného románu. Interpretují Josef Somr, David Novotný, Pavel Soukup, František Němec, Radovan Lukavský, Jan Vlasák, Václav Vydra, Miroslav Táborský, Bořivoj Navrátil, Jiří Lábus, Rudolf Pellar a další.
světová
Ukázky

Jméno růže

212 Kč
Moc a sláva
V roce 1938 odcestoval Greene do Mexika, aby zde nasbíral materiál pro román o pronásledování katolické církve, který nazval Moc a sláva. Tento text máme možnost slyšet v interpretaci Josefa Somra.
světová
Ukázky

Moc a sláva

195 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>