Nejprodávanější e-knihy - květen 2022

Kdo seje vítr
(1x)
Sebastian Bergman a jeho kolegové z kriminálky jsou zpátky na scéně!
Ukázky

Kdo seje vítr

329 Kč
Stín ve dveřích
(1x)
Čtyři záhady. Čtyři příběhy. Jeden společný klíč.
Ukázky

Stín ve dveřích

359 Kč
Bouřlivá noc
V okamžiku, kdy AJ Walsh uvidí do baru vcházet tu potetovanou sexy holku, v něm zaplane vášeň. Vždycky ho považovali za „milého“ muže – otvíral dveře, kupoval květiny a rozhodně s nikým nekončil v posteli jen na jednu noc.
Ukázky

Bouřlivá noc

209 Kč
Smrt přichází na prohlídku
(4x)
Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie. Realitní agentka a populární moderátorka Jessie Andersonová je nalezena mrtvá v jednom z předváděných domů.
Ukázky

Smrt přichází na prohlídku

279 Kč
Zaslíbené země
(3x)
Volné, dlouho očekávané pokračování mezinárodního bestselleru Klub nenapravitelných optimistů (prestižní Prix Goncourt des lycéens, přeloženo do 11 jazyků, 14 tisíc prodaných výtisků českého překladu).
Ukázky

Zaslíbené země

398 Kč
Mrazík s pendrekem v ruce
(4x)
Alexandr Mitrofanov ve své nové knize popisuje jevy typické pro současnou ruskou společnost a politickou sféru a dokládá je na nedávných událostech. Vysvětluje, proč je prakticky nemožné, aby v Rusku fungovala demokracie.
Ukázky

Mrazík s pendrekem v ruce

179 Kč
Struny srdce
(1x)
Jedinou cestou z osamění a smutku je otevřít srdce a nechat se jím vést. Nový román Melanie Moreland vypráví o síle hudby, lásky a pochopení. Charlotte se utápí v zoufalství v nenáviděné práci ve firmě svého bohatého otce.
Ukázky

Struny srdce

269 Kč
Zachráněna kapitánem
(1x)
Zachráněna kapitánem Na lodi plující z Irska do Anglie se seznámí dvě krásné mladé dívky. Obyčejná guvernantka Claire a urozená lady Rebeka, které jsou si k nerozeznání podobné.
Ukázky

Zachráněna kapitánem

109 Kč
Až uvidíš moře
(10x)
Dvě dcery řeckých uprchlíků, dva životy mezi dvěma zeměmi. Jaké to je, když se v deseti letech dítě ocitne samo v daleké cizí zemi, neumí jazyk, neví, kam se ztratili jeho rodiče, a vůbec nechápe, co se s ním stalo? Toto prožívaly v roce 1949 tisíce řeckých dětí, kterým po občanské válce v Řecku poskytlo Československo azyl.
Ukázky

Až uvidíš moře

319 Kč
Dokonalá tma
(3x)
Inspektor Luc Callanach se vydává do Francie, aby s Interpolem rozkryl síť obchodníků s bílým masem. Když se ale v Paříži najde tělo skotského občana, kterému někdo odebral vnitřnosti, musí se Callanach spojit se svou šéfinspektorkou Avou Turnerovou v Edinburghu.
Ukázky

Dokonalá tma

319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>