Nejprodávanější audioknihy - květen 2022
sci-fi

Vládce vlků - 11%
(1x)
Temný epos, v němž na pozadí skutečných historických událostí ožívá svět slovanských hrdinů, čarodějů, ale i tajemných rituálů, bohů a strašlivých běsů.
sci-fi

Vládce vlků

359 Kč
319 Kč
Růže pro Algernon - 11%
(4x)
Charlieho IQ 68 náhle vzrostlo na 185. Pomůže si? Pekařský pomocník Charlie Gordon je mentálně retardovaný, což nutně neznamená, že by si jako kdokoli jiný nechtěl v životě polepšit.
sci-fi

Růže pro Algernon

314 Kč
279 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 11%
(7x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš-šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

494 Kč
439 Kč
Artemis - 11%
(2x)
Autor celosvětového hitu Marťan se znovu hlásí o pozornost milionů čtenářů: tentokrát sci-fi thrillerem z blízké budoucnosti – napínavou noir kriminálkou odehrávající se na Měsíci.
sci-fi

Artemis

305 Kč
271 Kč
Dveře do léta - 20%
(1x)
Nejpůvabnější kniha velmistra žánru Roberta A. Heinleina stále zůstává čtivým dobrodružstvím a je po právu řazena mezi klasiku žánru sci-fi.
sci-fi
Ukázky

Dveře do léta

249 Kč
199 Kč
Mycelium III : Pád do temnot - 11%
(3x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
sci-fi

Mycelium III : Pád do temnot

332 Kč
295 Kč
Mycelium IV: Vidění - 11%
(3x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
sci-fi

Mycelium IV: Vidění

350 Kč
311 Kč
Duna - 11%
(9x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.
sci-fi

Duna

341 Kč
303 Kč
Střet králů - 11%
(1x)
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima.
sci-fi

Střet králů

449 Kč
399 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
sci-fi
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče - 20%
(1x)
Pohádky pro děti od slovenského autora Dušana Taragela jsou četbou, jejíž výjimečnost spočívá v neustálé přítomnosti nečekaného humoru, v mnoha případech velmi černého. Například neposluchové zde končí v prasečím chlívku (protože se nemyjí).
sci-fi
Ukázky

Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 31 položek
<< < 1 2