Nejprodávanější audioknihy ke stažení - květen 2022
beletrie

Krtečkova dobrodružství - 20%
Komplet Krtečkových dobrodružství namluvených Markem Ebenem.
beletrie
Ukázky

Krtečkova dobrodružství

269 Kč
215 Kč
Paměti kata Mydláře - 20%
Známý příběh pražské katovské rodiny Mydlářů je historickým románem a strašidelným vyprávěním zároveň. Sugestivní hlas herce Miroslava Táborského provází posluchače středověkou Prahou, jejími temnými zákoutími i popravišti.
beletrie
Ukázky

Paměti kata Mydláře

169 Kč
135 Kč
Siddhártha - 20%
(2x)
Povídka Siddhárta nese podtitul "indická báseň" a vypráví příběh bráhmanského syna Siddhárthy odehrávající se ve starověké Indii v době Buddhových časů.
beletrie
Ukázky

Siddhártha

249 Kč
199 Kč
Slavné případy Sherlocka Holmese 6 - 6%
Dramatizace dvou příběhů Sherlocka Holmese (Dům u měděných buků / Makléřův úředník) v interpretaci Viktora Preisse (Holmes), Otakara Brouska st. (Dr. Watson), Ivety Duškové, Simony Stašové, Antonína Molčíka, Miriam Kantorkové, Ivana Trojana, ...
beletrie
Ukázky

Slavné případy Sherlocka Holmese 6

169 Kč
159 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
beletrie
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Dobrodružství Toma Sawyera - 20%
(2x)
Jedna z nejznámějších knih pro děti amerického spisovatele Marka Twaina vychází v dramatizované podobě v edici Za dobrodružstvím. V příbězích dvou chlapců Toma Sawyera a Huckleberryho Finna je spousta napětí, nebezpečí a tajemství, ale také humoru.
beletrie
Ukázky

Dobrodružství Toma Sawyera

99 Kč
79 Kč
Hrdý Budžes - 20%
(9x)
Podle bestselleru Ireny Douskové Hrdý Budžes vzniklo divadelní představení, ve kterém vytvořila herečka Barbora Hrzánová svou životní roli. Záznam četby z této populární knihy.
beletrie
Ukázky

Hrdý Budžes

139 Kč
111 Kč
Jan Werich (ne)známý - 20%
Na našem výběru zvukových záznamů s Janem Werichem představujeme málo známé, či téměř úplně neznámé nahrávky z let šedesátých, kdy Werich ukončil práci v divadle. Mnoho ze snímků, které v té době s Janem Werichem vznikly, dosáhlo nesmrtelné proslulosti.
beletrie
Ukázky

Jan Werich (ne)známý

69 Kč
55 Kč
Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče - 20%
(1x)
Pohádky pro děti od slovenského autora Dušana Taragela jsou četbou, jejíž výjimečnost spočívá v neustálé přítomnosti nečekaného humoru, v mnoha případech velmi černého. Například neposluchové zde končí v prasečím chlívku (protože se nemyjí).
beletrie
Ukázky

Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče

99 Kč
79 Kč
Škola malého stromu
(3x)
Příběh Malého stromu - chlapce, kterého vychovává babička s dědečkem z kmene Čerokíů. Učí jej moudrosti předků, řemeslu, umění přežít a vyjít čestně se světem i sám se sebou.
Interpretuje Lukáš Hlavica.
beletrie
Ukázky

Škola malého stromu

199 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 311 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 32 > >>