Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
osobní rozvoj

Posilování stresem - Cesta k odolnosti - 20%
(2x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
osobní rozvoj
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

279 Kč
223 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
osobní rozvoj
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Zázračný úklid - 20%
(1x)
Poznejte originální umění, díky němuž se spolehlivě zbavíte nepořádku a náležitě si uspořádáte věci. Tato přesvědčivá knížka se právem stala ohromným bestsellerem po celém světě a vyšvihla se na první místo žebříčku New York Times. Proměňte svůj domov pomocí autorčiny inspirativní metody…
osobní rozvoj
Ukázky

Zázračný úklid

179 Kč
143 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 20%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
osobní rozvoj
Ukázky

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

297 Kč
238 Kč
Halucinace - 20%
(2x)
Halucinace kdysi platily za královskou cestu do nevědomí. Nejedna kultura je, spolu se sny, považuje za zvláštní, vyšší stav vědomí a snaží se je aktivně navozovat pomocí duchovních cvičení, meditace, drog nebo odloučení.
osobní rozvoj
Ukázky

Halucinace

166 Kč
133 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
osobní rozvoj
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
osobní rozvoj
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
AHA! Rodičovství - sourozenci - 20%
Kniha obsahuje praktické a výzkumem podložené rady, jak: - si vytvořit hluboký vztah ke každému z vašich dětí, aby skutečně uvěřily tomu, že nikoho jiného nemůžete milovat více...
osobní rozvoj
Ukázky

AHA! Rodičovství - sourozenci

269 Kč
215 Kč
Jak být ve všem totální de**l - 20%
Kniha Jak být ve všem totální de**l je vaším dokonalým životním koučem, možná lépe řečeno antikoučem. Pozor: ať už děláte cokoli, nedělejte opak toho, co se zde dozvíte, jinak jste ve vážném nebezpečí, že provedete některé pozitivní změny a povedete úspěšnější život.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak být ve všem totální de**l

209 Kč
167 Kč
Konec utrpení v rodinách a vztazích - 20%

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi.

osobní rozvoj
Ukázky

Konec utrpení v rodinách a vztazích

337 Kč
270 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 190 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>