Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
osobní rozvoj

Síla zvyku - 20%
(1x)

Nově s předmluvou Jana Mühlfeita! Nedaří se vám přinutit se pravidelně cvičit? Nedokážete si přestat kousat nehty nebo se konečně zbavit závislosti na kouření? Nebo máte vyšší cíle a chtěli byste vyhrát olympiádu, dovést svoji firmu k mezinárodnímu úspěchu či dopomoci ke zlepšení lidských práv?

osobní rozvoj
Ukázky

Síla zvyku

259 Kč
207 Kč
Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory - 20%
Tato kniha učí čtenáře, jak při vedení rozhovorů účinně argumentovat, jak smiřovat protichůdná stanoviska a nenuceně přesvědčovat konverzačního partnera.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory

199 Kč
159 Kč
Lhala jsem - 20%

Když všechny masky spadnou. Upřímná zpověď o hledání vnitřní pravdy. „Vše, co se ti kdy stalo, mělo svůj důvod. A jakmile ten důvod poznáš, osvobodíš sebe i ostatní. Dokážeš v životě najít tolik radosti, že se tvoje srdce otevře dokořán, aby pojmulo a objalo celý svět. Nikdo tě nezachrání. Zachráníš se sama.“

osobní rozvoj
Ukázky

Lhala jsem

269 Kč
215 Kč
Moderní kurandera - 20%

Autobiografický román ženy, která pro české čtenářky objevila příběhy Hernána Mamaniho Knihy o andské moudrosti kuranderů změnily život desetitisícům českých žen.

osobní rozvoj
Ukázky

Moderní kurandera

249 Kč
199 Kč
Restart kreativity - 20%
Jak být nápaditější? Odpověď je sice jednoduchá, ale skrývá se za ní poměrně mnoho dřiny – základem je totiž poznání vlastní kreativity. Ale jak toho docílit?
osobní rozvoj
Ukázky

Restart kreativity

239 Kč
191 Kč
Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost - 20%
Nemusí se z vás stát hluční extroverti, abyste si mohli začít užívat výhody světa, ve kterém zdánlivě platí zákon silnějšího.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost

229 Kč
183 Kč
Jak žít dobrý život - 20%
Představte si, že takhle sedíte se starším (moudřejším) rodinným přítelem třeba v kavárně u šálku silného espressa, a jak už to tak chodí, stěžujete si mezi řečí na X, Y, Z: pracovní, srdeční či rodinné problémy, zdravotní, finanční, psychické ...
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít dobrý život

219 Kč
175 Kč
Piš, nebo střelím - 20%
(2x)
Když už se rozhodnete, že chce psát, musíte vědět, o čem. A než se dostaví opravdová inspirace, je zapotřebí zvládnout řemeslo. Právě k tomu slouží naše „cvičební kniha“, která vám nabídne hned 365 krátkých stylistických cvičení.
osobní rozvoj
Ukázky

Piš, nebo střelím

138 Kč
110 Kč
Méně mít, více žít - 20%
(2x)
Kniha je inspirací pro každého, kdo chce žít jinak než dosud – bez velkého množství věcí kolem sebe, zato s více zážitky v životě.
osobní rozvoj
Ukázky

Méně mít, více žít

254 Kč
203 Kč
Ruka noci podaná - 20%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
osobní rozvoj
Ukázky

Ruka noci podaná

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 190 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>