Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
psychologie pro každého

Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
psychologie pro každého
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
AHA! Rodičovství - sourozenci - 20%
Kniha obsahuje praktické a výzkumem podložené rady, jak: - si vytvořit hluboký vztah ke každému z vašich dětí, aby skutečně uvěřily tomu, že nikoho jiného nemůžete milovat více...
psychologie pro každého
Ukázky

AHA! Rodičovství - sourozenci

269 Kč
215 Kč
Konec utrpení v rodinách a vztazích - 20%

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi.

psychologie pro každého
Ukázky

Konec utrpení v rodinách a vztazích

337 Kč
270 Kč
Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost - 20%
Nemusí se z vás stát hluční extroverti, abyste si mohli začít užívat výhody světa, ve kterém zdánlivě platí zákon silnějšího.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost

229 Kč
183 Kč
Méně mít, více žít - 20%
(2x)
Kniha je inspirací pro každého, kdo chce žít jinak než dosud – bez velkého množství věcí kolem sebe, zato s více zážitky v životě.
psychologie pro každého
Ukázky

Méně mít, více žít

254 Kč
203 Kč
Ruka noci podaná - 20%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
psychologie pro každého
Ukázky

Ruka noci podaná

299 Kč
239 Kč
Základy BDSM pro začátečníky - 20%
(1x)
Příručka Základy BDSM pro začátečníky, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou autorkou, jež se dvacet let pohybuje v tomto pestrém světě, vám poskytne popis všech rolí, odlišných vztahů v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více.
psychologie pro každého
Ukázky

Základy BDSM pro začátečníky

99 Kč
79 Kč
Antropoložka na Marsu - 20%
(2x)
Doktor Oliver Sacks na své průzkumné cestě za poznáním mozku a lidské psychiky tentokrát opustil nemocnici a vydal se za svými pacienty do prostředí, kde opravdu žijí.
psychologie pro každého
Ukázky

Antropoložka na Marsu

165 Kč
132 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
psychologie pro každého
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Ať se vám daří v zaměstnání (i doma) - 20%
Populární texty s konkrétními radami, jak zvládnout práci a nezbláznit se. Například: Hospodařte s celodenní energií – není hanba si chvilku téměř zdřímnout. Jak zabránit nežádoucímu vyrušení? Kdo nic neriskuje, nic nemá.
psychologie pro každého
Ukázky

Ať se vám daří v zaměstnání (i doma)

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 107 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>