Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
kariéra

Sebedůvěra v práci - 20%
Zdravá sebejistota je základem úspěchu. Díky ní dokážeme více a máme lepší výsledky. Tato knížka vám pomůže zvýšit vaši sebedůvěru a dále ji rozvíjet. Na začátku se v podrobném dotazníku dozvíte, jaké je vaše sebehodnocení.
kariéra
Ukázky

Sebedůvěra v práci

229 Kč
183 Kč
Podnikatelský plán a strategie - 20%
Zkušení autoři v knížce radí, jak postupovat při tvorbě podnikatelského plánu, s nímž uspějete u investora či banky. Naleznete zde příklady podnikatelských plánů i jejich hodnocení z pohledu investora.
kariéra
Ukázky

Podnikatelský plán a strategie

220 Kč
176 Kč
Komunikační a obchodní dovednosti manažera - 20%
V novém vydání úspěšné a čtivé příručky najdete osvědčené rady a tipy, jak zlepšit své komunikační a manažerské dovednosti, posílit vyjednávací schopnosti a umění přesvědčit. Tyto dovednosti jsou pro váš úspěch nepostradatelné.
kariéra
Ukázky

Komunikační a obchodní dovednosti manažera

169 Kč
135 Kč
Organizační kultura a její změna - 20%
Moderní publikace je věnována problematice organizační kultury jako důležité determinanty výkonnosti a dlouhodobé úspěšnosti firmy. Autorka, která je uznávanou kapacitou v této oblasti u nás, objasňuje, co se pojmem organizační kultura rozumí.
kariéra
Ukázky

Organizační kultura a její změna

319 Kč
255 Kč
Tajemství motivace - 20%
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Svazek klíčů ke dveřím lidské motivace vám poskytne již druhé vydání této úspěšné knížky.
kariéra
Ukázky

Tajemství motivace

157 Kč
126 Kč
Konflikty a vyjednávání - 20%
Nové, aktualizované vydání knížky Jak řešit konflikty přináší třináct nových pravidel a další nové postřehy známého lektora a trenéra. Konflikty nemáme v oblibě, dokonce se jim snažíme vyhýbat. Ale ony tu jsou a my se s nimi musíme naučit žít.
kariéra
Ukázky

Konflikty a vyjednávání

144 Kč
115 Kč
Moderní rétorika - 20%
Jak si připravit svůj projev a prezentaci? Jak promluvit přesvědčivě před posluchači a udržet jejich pozornost? Jak zvládnout trému a působit sebejistě a kompetentně?
kariéra
Ukázky

Moderní rétorika

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3